343925977_9137050483035908_3008509133183780429_n

Ne znate kamo za vikend ili danas poslije posla? Predlažemo ovaj genijalan besplatni festival

GREEN_300_listici_sredina

Promoviraju zaštitu okoliša i povratak prirodi

Osim Male Olimpijade Otpada te radionice Moda budućnosti, za danas su pripremili tzv. “After work party“, a posjetitelji mogu očekivati nastup trojice DJ-a.

Jedan od najodrživijih festivala koji promovira povratak prirodi i slavi početak proljeća traje još samo dva dana – do 7. svibnja. Ove se godine “Welcome Spring Festival” održava na križanju Vukovarske i Ulice Hrvatske bratske zajednice, točnije u parku kod kluba Route 66 u Zagrebu.

Posebnost kod ovog festivala je činjenica da su sve aktivnosti potpuno besplatne – za djecu i odrasle, a organizatori su pripremili različite aktivnosti. Tako su u četvrtak posjetitelji mogli uživati u radionicama izrade igračaka od tekstila, ali i u nastupu Art&Music Experience Tanje i Marka, sjajnog akustik dua i to uz oslikavanje murala tijekom trajanja koncerta.

Posjetitelje je nasmijavala i ekipa iz Studio Smijeha by Marina Orsag koja je predstavila “Best of nove nade stand up komedije”.

Što možete očekivati? 

Osim Male Olimpijade Otpada te radionice Moda budućnosti, za danas su pripremili tzv. “After work party“, a posjetitelji mogu očekivati nastup trojice DJ-a: Marko S, Bekspin te Skols.

Organizatori poručuju kako i u ovom izdanju slave dolazak proljeća, povratak prirodi, edukaciju o očuvanju okoliša, finu hranu, ples, pjesmu i zabavu.

Festival se održava radnim danima od 11 do 24 sata, petkom i subotom do dva sata ujutro te nedjeljom do 24 sata, a sve detalje potražite na njihovim službenim stranicama.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.