Pandan

Najiščekivaniji vintage i second-hand događaj u Zagrebu: Ne propustite pop-up event brenda PANDAN

GREEN_300_listici_sredina

Pripremaju i dva iznenađenja

Novi sezonski pop-up event hrvatskog vintage i second-hand brenda PANDAN održat će se u utorak 16. travnja, u ulici Tadije Smičiklasa 22 u izložbenom prostoru Ten22 od 17 do 21 sati.

Pop-up event hrvatskog vintage i second-hand brenda u organizaciji PANDAN-a odličan je izbor kvalitetnih vintage i second-hand komada za koje se čeka u redovima, a koji su redovito rasprodani u par sekundi na službenom Instagram profilu brenda. Od proljetnog izdanja možemo očekivati prijelazne sezonske komade, poput kožnih i laganijih trench kaputa, kožne torbice posebnih oblika te neizostavne šarene natikače.

Za ovogodišnji pop-up PANDAN je pripremio i dva iznenađenja, a to su mini kolekcija s potpisom slavnog dizajnera Issey Miyake i njegove poznate kolekcije Pleats Please te prva ikad kolekcija nakita – staklenih Murano prstena iz Venecije.

“Issey Miyake-ovi plisirani modeli vječni su komadi odjeće, vrlo lijepi, elegantni te nosivi cijelu sezonu.  Već neko vrijeme “sakupljam” njegove komade kada naiđem na njih te sam uzbuđena predstaviti ovu malu plisiranu kolekciju koja se sastoji i od par pristupačnijih komada inspiriranih samim dizajnerom”. – kaže vlasnica PANDAN-a Andrea Hržić.

“Prozirni stakleni prsteni od Murano stakla su jedni od mojih najdražih komada nakita koji izgledaju poput malih skulpturica na ruci, a opet prozračne i nježno, idealno za toplije mjesece. Izrađuje ih jedna radionica u Venecijanskoj četvrti Dorsodouro na plameniku u raznim bojama. Veličinu prstena je teško pogoditi na daljinu, iako naravno postoje mjere, stoga su ovi prsteni savršeni za pop-up”. dodaje Andrea.

Kao i svaki put do sada, očekuje se veliki odaziv na pop-up, a narednih tjedan dana možete pratiti najave komada koji će biti dostupni na pop-upu. Radi limitirane veličine prostora preporučujemo doći i prije samog početka.

PHOTOS BY: PR / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.