Greencajt-6-scaled

Bliži se najiščekivaniji festival godine. Za svaku kupljenu ulaznicu jednu dobivate besplatno!

GREEN_300_listici_sredina

Prilika koja se ne propušta

Dvodnevni Greencajt festival održati će se 24. i 25. svibnja na lokaciji Stare Tvornice električnih žarulja (TEŽ) i zelene oaze Rougemarin parka, a do 8. travnja iskoristite ponudu 1+1 gratis. Naime, za svaku kupljenu ulaznicu jednu dobivate besplatno.

Najveći regionalni festival održivosti, treću godinu za redom okupit će više od 80 domaćih i svjetskih govornika i panelista iz čak 10 zemalja svijeta koji će pokušati dati odgovor na pitanje: kako kreirati održivu budućnost? Uz brojna predavanja i panele podijelit će svoja iskustva, uspješne prakse te ponuditi vlastite vizije rješavanja svih trenutnih i budućih izazova s kojima smo kao društvo trenutno suočeni.

Ne propustite čuti razmišljanja britanskog stručnjaka za okoliš i inovacije Marka Shaylera, nagrađivanog talijanskog ekonomista Alessija Terzija, menadžera i stručnjaka za održivi razvoj u tvrtki Navigator Pedra Filipea Silive, aktivistice i članice Europskog parlamenta Terry Reintke i mnogih drugih.

Ulaznice potražite OVDJE.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

No results found.

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.