Kliknite na Ecobnb i odmah krenite u pretraživanje idealnog eco-friendly smještaja
Kliknite na Ecobnb i odmah krenite u pretraživanje idealnog eco-friendly smještaja

Kliknite na Ecobnb i odmah krenite u pretraživanje idealnog eco-friendly smještaja

GREEN_300_listici_sredina

Zalažu se za povećanje svjetske zajednice ljudi zainteresiranih za održiv način života i odgovorna putovanja.

Svrha Ecobnb-a je natjerati ljude da razmišljaju o temi održivog turizma, predlažući nove načine putovanja, a putnike da odaberu ekološku gostoljubivost, organsku hranu, ekološki prihvatljivije načine putovanja i održivija prijevozna sredstva.

Želite odmor u kućici na drvetu?

Tražite idealno mjesto za obitelji odmor na selu?

U potrazi ste za vikendicom opskrbljenom obnovljivim izvorima energije?

Ecobnb

Odgovor na vaša pitanja i zahtjeve ima Ecobnb, online platforma koja predstavlja spoj ponude eco-friendly smještaja i autentičnih doživljaja ruralnog turizma i ekoturizma. Ecobnb je platforma koja promovira održivi turizam i potiče ljude na odabir održivih odredišta preferirajući ekološki prihvatljiv smještaj i održiv način putovanja. Cilj je, dakle, promocija zelenog turizma i autentičnog načina putovanja koji se temelji na poštivanju prirode i otkrivanju manje poznatih destinacija.

Kuća

Odabir načina putovanja i mjesta za boravak prvi su koraci neophodni za ekološki ugodan odmor. Sve više putnika danas želi i očekuje da njihovo putovanje bude autentično, održivo i odgovorno, a to uključuje i eco-friendly smještaj i unikatne eko doživljaje. Svrha Ecobnb-a je natjerati ljude da razmišljaju o temi održivog turizma, predlažući nove načine putovanja, potičući smještajne kapacitete da poboljšaju svoju ekološku kvalitetu, a putnici da odaberu ekološku gostoljubivost, organsku hranu, ekološki prihvatljivije načine putovanja i održivija prijevozna sredstva.

Staklo

Ecobnb je nastao prije pet godina u Italiji no platforma se vrlo brzo počela širiti zahvaljujući podršci Europske komisije pa se za relativno kratko vrijeme proširila i na Austriju, Njemačku i Švicarsku. Ecobnb je od 2019. godine dostupan i u Hrvatskoj pa na stranici možete pronaći raznolik eco-friendly smještaj i po našoj zemlji.

Idete li istražiti svoju zemlju na jedan drugačiji i zeleniji način?

PHOTOS BY: Unsplash, Pexels, Screenshot www.ecobnb.com / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.