Processed with VSCO with c1 preset

Još uvijek stignete do Art Parka gdje možete pogledati novu umjetničku instalaciju

GREEN_300_listici_sredina

Umjetnost stopljena s prirodom

Art Park, jedna od omiljenih ljetnih destinacija brojnih Zagrepčana, uskoro zatvara svoja vrata. Međutim, ljeto u Art Parku još nije gotovo s obzirom na to da je Boris Bare upravo predstavio svoj novi rad.

Art Park nezaobilazna je destinacija i tradicionalno mjesto okupljanja svakog zagrebačkog ljeta. Originalnim konceptom i sadržajem Art Park jedinstvena je otvorena street art galerija popraćena raznim glazbenim koncertima, performansima, kino projekcijama i brojnim drugim umjetničkim formama.

Za kraj ljeta Art Park i Boris Bare predstavljaju novo umjetničko djelo naziva Queendom koje autor opisuje riječima: “Rad sam želio povezati s okruženjem parka na nekoliko razina; kroz izgradnju samog objekta za oslikavanje koji geometrijskim oblicima podsjeća na dvorac i prkosi prirodi oko sebe, istovremeno se uklapajući u ambijent zelenila parka u kojem se nalazi. Rad QUEENDOM predstavlja portal za izlazak iz parka u nepoznati i jako uzbudljivi svijet neona.” Ovu instalaciju možete pronaći u Art Parku do 4.09.2021.

Podsjetimo, Boris Bare jedan je od najpoznatijih street art umjetnika, kako i sam kaže boje su mu u rukama od kad zna za sebe, a umjetnost sastavni dio svakog dana. Boris je danas nezaobilazno ime hrvatske umjetničke scene, a svoju inspiraciju crpi iz života, ljudi te brojnih putovanja koje je prešao u najudaljenijim kutovima svijeta. Njegova umjetnost danas krasi brojne gradske vizure dok gradskim zidovima udahnjuje život i briše njihovo sivilo.

PHOTOS BY: John Pavlish / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.