lik

Fantastičan video: Muškarac skinuo svoju majicu i umotao psa lutalicu

GREEN_300_listici_sredina

Ponovno se dijeli ovaj fantastičan prizor

Ono što ovaj trenutak čini još dirljivijim je saznanje da je košulja koju je Felipe dao psu zapravo jedna od njegovih najdražih.

U podzemnoj u São Paulu u Brazilu, na pola puta do svoje stanice, Felipe (33) je skinuo svoju majicu kako bi u nju umotao psa koji se tresao od hladnoće.
Jedna je to od onih priča koje vraćaju vjeru u ljude i potaknu lavinu komentara podrške, ali i novih dobrih djela.

Kako je rekao sam Felipe, izdaleka je vidio psa koji je drhtao, a kako u ruksaku nije imao ništa s čim bi ga ugrijao, njegova prva reakcija bila je skinuti majicu i umotati psa. Cijeli prizor snimio je njegov brat Gabriel.

Odjednom je ugledao Felipea kako spušta ruksak i počinje se skidati. Isprva je bio zbunjen, a potom je shvatio što njegov brat radi. Tada je izvadio mobitel i počeo snimati cijeli prizor.

Njegova najdraža majica

“Rijetko nešto objavljujem, ali ovo zaslužuje da se podijeli”, napisao je Gabriel uz šalu da majica psu ionako bolje stoji nego njemu.

Ono što ovaj trenutak čini još dirljivijim je saznanje da je majica koju je Felipe dao psu zapravo jedna od njegovih najdražih.

Pas lutalica

Video, iako star nekoliko godina, ovih se dana ponovno počeo dijeliti društvenim mrežama. Koristeći Felipeov primjer, ljudi potiču jedni druge da obrate pažnju na životinje, koje bez topline doma, lutaju ulicama. “Ne postoji način da promijenite svijet – ali za stvari koje su vam dostupne, možete”, kazao je Felipe.

PHOTOS BY: Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.