turska

VIDEO Oduševit će vas reakcija vozača tramvaja kada je na tračnicama ugledao kornjaču

GREEN_300_listici_sredina

Predivna i humana gesta

Sigurnosna kamera snimila je slatku scenu koja se odvijala na tračnicama, a koja se ovih dana ponovno širi društvenim mrežama.

Vozač tramvaja iz Turske, Serhat Topal, prevozio je putnike duž svoje rute kada je primijetio nešto na tračnicama.

“Bila je to kornjača koja je pokušavala prijeći tračnice na putu prema selu, ali zaglavila se. Mislim da je bila uplašena”, kazao je za The Dodo.

Mogao je samo produžiti i ostaviti bespomoćnu kornjaču zarobljenu na opasnom mjestu, no umjesto toga odlučio je zaustaviti se, izaći iz tramvaja i spasiti životinju. Prvo se ispričao putnicima, izašao iz vozila i podigao kornjaču preko ograde. “Putnici su bili sretni jer sam pomogao”, rekao je Topal.

Sigurnosna kamera snimila je slatku scenu koja se odvijala na tračnicama, a koja se ovih dana ponovno širi društvenim mrežama. Topal se nada da bi snimka mogla potaknuti druge da pomognu gdje god mogu i tko god im se nađe na putu. Doslovno i figurativno.

“Sva živa bića su naši prijatelji i trebali bismo im pristupiti s ljubavlju. Svatko bi ovo trebao smatrati svojom dužnošću. Jednostavno sam izvršio svoju dužnost”, rekao je Topal.

PHOTOS BY: Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.