Snapinsta.app_341329063_1295258758057300_5225229945192311462_n_1080

Vrijeme je za otkrivanje ljepota Nacionalnog parka Krka: Na Praznik rada besplatne ulaznice za sve

GREEN_300_listici_sredina

Ugrabite i promotivne cijene do kraja mjeseca

Ako još uvijek niste posjetili jedan od naših najljepših i najposjećenijih nacionalnih parkova, onda je ovaj tjedan, ali i prvi dan svibnja idealan za posjet NP Krka. Zašto? Osim što još ovaj tjedan nude promotivne cijene, za Praznik rada ulaz je potpuno besplatan.

Tek je ponedjeljak, a već imamo ideju za vaš izlet cijeli ovaj tjedan, posebice za produženi vikend koji nam prethodi. Naime, ako još uvijek niste osjetili čari i uživali u prirodnim ljepotama Nacionalnog parka Krka preostali dani travnja, kao i Praznik rada idealno je vrijeme za to. Zašto? Zato što do kraja travnja možete kupiti ulaznicu za odrasle po 25 posto sniženoj cijeni. No, tu nije kraj promotivnim akcijama.

Besplatan ulaz za sve na Praznik rada

Sve do kraja travnja možete kupiti ulaznicu za odrasle po akcijskoj cijeni od 7,5 eura (56,51 kn), a ulaz je besplatan za sve mlađe od 7 godina. Također na Praznik rada, točnije u ponedjeljak 1. svibnja ulaz je tradicionalno besplatan za sve, stoga znate gdje je najidealnije provesti Prvi maj – u prirodi okruženi slapovima NP-a Krka.

Ograničen broj turista

Uz Plitvička jezera i Brijune, Krka drugi je najposjećeniji Nacionalni park u Hrvatskoj i ujedno prvi koji je uveo ograničenje broja turista u isto vrijeme na najatraktivnijoj lokaciji unutar Parka – Skradinskome buku. U isto vrijeme na području buka, u samome srcu Nacionalnog parka, može biti najviše deset tisuća turista, a to je odlučila uprava parka u težnji da još više zaštiti slapove, koji su zbog svoje atraktivnosti i čuvenosti sve više izloženi pritiscima posjetitelja i (pre)velikim gužvama. Ova odluka ne čudi s obzirom na to da je u prošloj godini ovu predivnu i zaštićenu lokaciju posjetilo od siječnja do listopada 1.016.887 posjetitelja.

PHOTOS BY: Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.