380796321_10159772553372993_4402105536543877426_n

Vlasnica psića kojeg je tražio cijeli Zagreb objavila tužne vijesti: ‘Otišao je uginuti sam’

GREEN_300_listici_sredina

Tražili su ga i dronovima i infracrvenim kamerama

Stotine ljudi tražilo je nestalog Titija, psa Irinee Habek iz Zagreba. U potragu su bili uključeni čak i dronovi i infracrvene kamere. Titi je, naime, posljednji put viđen u vrtu njihove kuće u zagrebačkim Remetama.

Podsjetimo, riječ je o 11-godišnjem psu koji je bio jako bolestan. Otkazivali su mu bubrezi i u plućima je imao puno vode, a na zadnju desnu nogu je šepao zbog slomljenih ligamenata. Vlasnica, od koje se Titi nikad nije odvajao, nudila je čak nagradu od 3000 eura onomu tko ga uspije pronaći i omogućiti mu da zadnje dane provede sa svojom obitelji.

Pronađen je tek nekoliko dana kasnije, ali je nažalost uginuo. Tužnu vijest objavila je njegova vlasnica.

‘Našao je svoj mir’

“Otišao je uginuti sam. Da ga nitko ne vidi. Da nitko nema patnju u odluci da mu pomogne. Našao je svoj spokoj i mir. Sad je opet s nama. Ljubav moja. Mali pas lavljeg srca. Probijao se malim nožicama hrabro kroz šumu i našao svoje drvce ispod kojeg je zaspao zauvijek. Titač moj, život moj”, napisala je u dirljivoj objavi na svom Facebook profilu.

Tom je prilikom posebno zahvalila Dadi Doriću, čovjeku koji je tri dana od zore pa sve do kasne večeri bio s njima u potrazi za Titijem, iako se ranije nisu poznavali.

“Iz srca , iz ljubavi prema nekome koga niti ne poznaje niti ga je ikad prije vidio. Ne zbog nagrade, ne zbog ega ili slave. Zbog empatije i najveceg dobrog srca koje sam ikad vidjela. Kad bi mi klonuli duhom i bez energije, on je nastavljao potragu. Stajao nije. Satima i danima”, napisala je Irinea.

“Taj čovjek nešto ima u sebi, neki Božji dar. U 10 dana našao je tri psa koje nitko naci mogao nije. Ni dronovi ni potražni psi niti itko. Pudlicu Tyru bebu od par mjeseci od 2 kg, maltezera starčeka od 11 godina Bonija usred rijeke Save i sada Titija”, dodala je.

PHOTOS BY: Facebook/Irinea Habek / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.