20230211_133601-scaled

Sutra kreće najveći vintage šoping u gradu: Ne zaboravite rezervirati besplatnu ulaznicu

GREEN_300_listici_sredina

Mjesto gdje se spaja moda i ekološka odgovornost

Ako ste planirali obnoviti svoju proljetnu garderobu, umjesto u šoping centre ovog vikenda zavirite u najveći vintage u gradu. Naime, u Zagreb (a kasnije i u Rijeku) vraća se Vintage kilo sale "BeThrifty".

Dijeli nas svega jedan dan od dvodnevnog thriftanja u Zagrebu. Nakon zimskog izdanja, “BeThrifty” se ponovno vraća u Hrvatsku. Ovog puta na najvećem europskom buvljaku možete uživati u Zagrebu, 15. i 16. travnja u Studiu “Katran”od 10:30 sve do 18:00 sati.

Besplatne online ulaznice

I dok smo u zimskom ugođaju prije dva mjeseca u Domu sportova šopingirali redom deblju odjeću, novo izdanje Vintage kilo sale “BeThrifty” zasigurno će nas osvojiti proljetnom i ljetnom kolekcijom, koja je svakako znatno lakša pa će i u kilogram u iznosu od 39 eura sigurno stati više komada odjeće. Sve i ako ne stignete na zagrebačko izdanje ovog popularnog buvljaka, kraj travnja, točnije 28. i 29.4. rezervirani su za Rijeku gdje će se održati u tamošnjem Pogonu kulture.

Ulaznice za ovaj događaj su besplatne ako ih ranije rezervirate online i ograničene su na 500 karata, a na sam dan održavanja buvljaka cijena ulaznice iznosi 3 eura.

vintage odjeća

Stvaranje proaktivne zajednice

BeThrifty je uspješno iskombinirao modu i održivost, prkoseći tako fast-fashion brendovima koji su danas prozvani od strane mlade populacije, više nego ikad. Stoga projektom nije postignuto isključivo stvaranje novog modnog imena ili marke, nego i jedne nove proaktivne zajednice koja skreće pažnju na važne probleme današnje modne industrije. Taj cilj je još bliži sudjelovanjem na značajnim eventima i festivalima kao što je i ovaj koji će se ovaj vikend održati u Zagrebu. Nikako ne propustite.

PHOTOS BY: Privatni album / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.