20230211_133519

Proljetno izdanje najpoznatijeg buvljaka: BeThrifty se vraća u Zagreb!

GREEN_300_listici_sredina

Znamo datum i lokaciju!

Znamo gdje se odjenuti za nadolazeću proljetno/ljetnu sezonu, a da pritom ne potrošite mnogo i prije svega budete ekološki odgovorni. BeThrifty kilo sale se vraća u Zagreb. Ne propustite sredinu travnja provesti na najodrživijem shoppingu u gradu!

Nakon što smo u veljači mogli uživati u najodrživijem shoppingu u gradu, onom u zagrebačkom Domu sportova, BeThrifty se ponovno vraća u Zagreb. Naime, 15. i 16. travnja u Katran Studiju ponovno ćete moći u kupnju vintage odjeće čija cijena po kilogramu iznosi 39 eura. I dok ste u veljači mogli kupovati komade pretežito zimske odjeće, vjerujemo kako će ovaj proljetni BeThrifty Kilo Sale nuditi odlične haljine i balonere za nadolazeću sezonu.

Fast fashion industriji u inat

BeThrifty je uspješno iskombinirao modu i održivost, prkoseći tako fast-fashion brendovima koji su danas prozvani od strane mlade populacije, više nego ikad. Stoga projektom nije postignuto isključivo stvaranje novog modnog imena ili marke, nego i jedne nove proaktivne zajednice koja skreće pažnju na važne probleme današnje modne industrije. Taj cilj je još bliži sudjelovanjem na značajnim eventima i festivalima kao što je i vikend u sredini travnja u Zagrebu.

BeThrifty

Pomno birana odjeća

Lanac “proizvodnje” započinje nabavom odjeće različitih kolekcija kvalitetne retro i vintage odjeće širom svijeta koja, kroz Europu, putuje do skladišta za njeno sortiranje. Odjeća koja stigne se zatim pomno prebire, a odabrani komadi se onda ručno i pažljivo sortiraju i pregledaju, te putuju u skladišta BeThriftyja.

Tamo se svaki odjevni komad još jednom pregleda i po potrebi prepravi od strane tima za upravljanje kvalitetom. Konačna destinacija odabranih komada su BeThrifty eventi diljem Europe. Stoga, rezervirajte svoje besplatne ulaznice na vrijeme i ne propustite dvostruko dobar shopping u gradu; kako za vas, tako i za okoliš. Radno vrijeme bit će subotu i nedjelju od 10:30 do 18:00 sati.

Kako nam je bilo na zadnjem BeThriftyju pogledajte OVDJE.

 

PHOTOS BY: Privatni album, bethrifty.com, unsplash / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.