pačići naslovna

U današnje vrijeme velika je stvar kad netko pomogne životinjama, a ovi su radnici odlučili spasiti patku s pačićima

GREEN_300_listici_sredina

Ljudi dobra srca

Navikli smo čuti priče o spašavanju napuštenih pasa, vraćanju zmija u prirodu, spašavanju medvjeda... Radnici u Sarajevu odlučili su spasiti patku s osam pačića, odnoseći ih dalje od gradske prometne gužve.

Danas se društvenim mrežama proširila jedna neobična objava. Radnici KJKP Rad, koji su zaduženi za održavanje čistoće u Sarajevu, primjetili su patku s nekoliko pačića kako se kreće po autobusnoj postaji.

spašeni pačići

No radnici se nisu samo okrenuli i nastavili dalje “svojim poslom”, nego su odlučili pomoći patki i pačićima i vratiti ih u prirodu. Osigurali su im prijevoz i pustili ih na Vilsonovo šetalište u blizini obale Miljacke.

Oduševljen ovim djelom, jedan je građanin snimio radnike i objavio na svome profilu.

“Danas su radnici KJKP Rad obezbijedili prevoz patki i osam pačića od autobusne stanice do Vilsonovog šetalista i bezbjedno ih pustili u Miljacku”, napisao je u objavi. Radnici dobra srca zbog ovoga djela završili su i na portalu Klix.ba i postali zvijezde dana.

PHOTOS BY: Facebook/Ahmed Oglečevac / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.