f7911881-20f2-4f88-8f6f-cb83dd3e625a

Pronašli smo prekrasnu bijelu vintage haljinu po odličnoj cijeni: Evo gdje ju možete pronaći i koliko košta

GREEN_300_listici_sredina

Prikladna je za vjenčanja i niz drugih zabava

Pronašli smo prekrasnu strukturiranu bijelu haljinu s volanima od tila. Prikladna je za niz zabava pa čak i za vjenčanja.

Na policama second hand shopova često se kriju prava blaga, posebno u onima koje nude i vintage odjeću. Ponekad treba imati sreće da bi se pronašao originalan, vintage komad, a ponekad je dovoljno biti samo malo uporan.

U jednom takvom second hand shopu pronašli smo prekrasnu bijelu haljinu, koja može poslužiti i kao vjenčanica. “Ženama se sviđa ideja da za svoje vjenčanje uzmu nešto starinsko i romantično, ali to je jedna komplicirana filozofija”, kazali su nam ranije u Mango Sticky Rice Vintage trgovini.

Riječ je o cijeloj filozofiji jer mladenke ponekad odluče haljinama, koje ponekad stoje i po nekoliko mjeseci, udahnuti novi život i u njima proživjeti jedan od svojih najsretnijih dana.

No, osim za vjenčanja, ova strukirana koktel haljina s bijelim volanima od tila, prikladna je i za niz drugih zabava. Podstavljena je s unutarnje strane, a i dalje je besprijekorno očuvana. Cijena iznosi pedeset eura, a možete ju pronaći u Mango Sticky Riceu na adresi Ljudevita Posavskog 15 u Zagrebu.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.