influencer
influencer

Ovaj influencer na vaše ekrane svakodnevno donosi pozitivne vijesti iz eko svijeta

GREEN_300_listici_sredina

Profil koji daje nadu

Osim što promovira pozitivu i inspirira milijune diljem svijeta, Sam je izdao i knjigu naslova 'Good News, Planet Earth'.

Čak i ako površno pratite vijesti o klimi, ekologiji i održivosti posljednjig godina, složit ćete se da su brojne novosti prilično deprimirajuće.

No, nije sve tako crno, odlučno govori TikToker Sam Bentley, koji na svojim profilima na društvenim mrežama revno dijeli pozitivne priče ove tematike.

Na TikToku ga prati gotovo milijun ljudi, a na Instagramu još toliko.

@sambentley Have you ever seen a reef in a city before?! #fyp #foryou #goodnews #conservation #coralreef #reef ♬ original sound – Sam Bentley

Svestran lik

Osim što promovira pozitivu i inspirira milijune diljem svijeta, Sam je izdao i knjigu naslova ‘Good News, Planet Earth’.

No, to nikako nije sve. Sam je i osnivač platforme UNILAD, zbog čega se, među ostalim, našao i na Forbesovoj listi ’30 under 30′.

@sambentley This scientist is making revolutionary materials to help our planet! #fyp #foryou #goodnews #innovation #EuropeanPatentOffice #InventorAward ♬ original sound – Sam Bentley

“Imam rođake u Cambridgeu koji rade na održivosti i koji su mi prilično rano otvorili oči za ekološka pitanja, ali nisam potpuno shvatio sve dok nisam pogledao dokumentarac Before The Flood’ iz 2016. godine. Nakon njega sam prestao jesti govedinu i počeo sam biti svjesniji svakodnevnih stvari koje radim, a koje mogu negativno utjecati na planetu”, rekao je Sam u intervjuu za The Code of Style.

@sambentley This scientist is making revolutionary materials to help our planet! #fyp #foryou #goodnews #innovation #EuropeanPatentOffice #InventorAward ♬ original sound – Sam Bentley

A, osim što je promijenio svoje navike, Sam širi i vijesti o dobrim stvarima koje rade drugi ljudi, a koje često ne dospiju u mainstream.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.