277922941_797449651645572_480560606150124346_n

Knjiga norveškog influencera od sada i u našim knjižarama: Zbog nje ćete istinski zavoljeti biljke

GREEN_300_listici_sredina

... ali i naučiti što saditi u vašem domu

"Zeleni dom. Radost življenja s biljkama" priručnik je to koji svatko tko kreće u "operaciju sadnja biljaka" u svom domu mora imati. RIječ je o knjizi norveškog influencera za biljke koja je doživjela već svoje deveto izdanje, prevedena na 10 svjetskih jezika, a uz nju ćete naučiti sve što vam treba za sadnju biljaka u vašem domu od dnevne i spavaće sobe preko kuhinje i blagovaonice do kupaonice i hodnika.

Ako ste u dvojbi što posaditi od biljaka u svome domu, kako iste njegovati, a ujedno ste i veliki zaljubljenik u knjige, onda je pravo vrijeme da posegnete za najnovijom literaturom “Zeleni dom. Radost življenja s biljkama” autora Andersa Røyneberga koji je ljubav prema biljkama počeo je pokazivati još u djetinjstvu, odrastajući na farmi u jednom norveškom selu.

Ovaj zeleni priručnik će vas nadahnuti da se prepustite ljepoti biljaka i otkrijete radost i mnoge dobrobiti koje suživot s njima donosi. U knjizi ćete naći vodič za sobno bilje kao i mnoštvo preporuka i korisnih savjeta o tome koje su biljke najbolje za vaš dom, kako ih odabrati, posaditi i njegovati i, na koncu, kako postići da napreduju i uljepšavaju vam cijeli životni prostor: od dnevne i spavaće sobe preko kuhinje i blagovaonice do kupaonice i hodnika. Knjiga je bogato ilustrirana i dat će vam odgovore na pitnja kako uz pomoć biljaka možemo obogatiti svoje okruženje i stvoriti u svom domu zelenu oazu, bez obzira na to je li riječ o velikoj kući s okućnicom ili, kao u autorovom slučaju, malom gradskom stanu.

Ovo je autorova prva knjiga, a već je prevedena na deset svjetskih jezika i doživjela deveto izdanje, a globalnoj popularnosti svakako je pridonio i autorov profil na Instagramu koji ima preko stotinu tisuća pratitelja i putem kojeg se također možete informirati o biljkama. “Ovo je knjiga o biljkama koje imaju osobnost i namijenjena je modernim (i miroljubivim) ljudima koji promiču ideju očuvanja našeg planeta i zelenog stila života”, stoji u opisu knjige. Knjiga je prevedena i na hrvatski jezik, stoga požurite u knjižare.

PHOTOS BY: Instagram, vbz.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.