bicikl
bicikl

Možete li zamisliti da vozite bicikl u zraku? U Dubrovniku je to doista moguće

GREEN_300_listici_sredina

'Osjetite nebo'

Dubrovnik Sky Bike izvanredan je spoj tehnologije i avanture, a pažljivo je dizajniran kako bi bio posve siguran i udoban za korisnike. Ovi posebno izrađeni bicikli imaju ergonomska sjedala, robusne pojaseve i najsuvremenije pogonske sustave.

Iako našem bajkovitom Dubrovniku zaista ne treba dodatan razlog kako bi privukao još više posjetitelja u svoj kraj, u gradu je upravo predstavljena uzbudljiva novost – Sky Bike koja je već sada postala prava atrakcija, kako među domaćim posjetiteljima, tako i među turistima.

Sky Bike pruža opciju istraživanja i razgledavanja grada iz jedne potpuno drugačije perspektive, uz dozu adrenalina koji će bicikliranje nebom pretvoriti u iskustvo koje ćete pamtiti do kraja života.  I zaista, zamislite kako klizite nebom, lebdeći iznad očaravajućeg Starog grada? Sky Bike je uveo potpuno novi pogled na ovo svjetski poznato mjesto, omogućujući vozačima da svjedoče svim njegovim ljepotama s obližnjeg brda Srđ, poznatog po svom panoramskom pogledu na grad. Osim u Starom gradu, uživat ćete i na pogledu na otok Lokrum, a sasvim smo sigurni kako će ova vožnja oduševiti ne samo avanturiste, već i ljubitelje povijesti, kulture i umjetnosti…

Dubrovnik Sky Bike izvanredan je spoj tehnologije i avanture, a pažljivo je dizajniran kako bi bio posve siguran i udoban za korisnike. Ovi posebno izrađeni bicikli imaju ergonomska sjedala, robusne pojaseve i najsuvremenije pogonske sustave. Vozači su sigurno pričvršćeni za svoje bicikle, što im osigurava uzbudljivo, ali sigurno iskustvo vožnje nad gradom. Vožnja traje 25 minuta, a cijena iznosi 30 eura. Sve informacije otkrijte ovdje.

PHOTOS BY: Sky Bike / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.