_DSC0475

Jedinstveni nakit koji slavi planetu Zemlju

GREEN_300_listici_sredina

Umjetnička djela na ruci vlasnika

Nakit inspiriran bojama i oblicima iz prirode idealan je za sve one koji teže nečem originalnom čime će pokazati svoj stav.

Ručno izrađen nakit u posljednje vrijeme postao je sve popularniji upravo zbog njegove jedinstvenosti. Proizvedene količine takvog nakita nisu velike, a svaki je komad umjetničko djelo za sebe. Osim toga, važno je istaknuti da su proizvođači ručno rađenog nakita većinom posvećeni održivom razvoju i etičnom poslovanju.
Nakon 20 godina radu u IT industriji, Mario Malnar svoju karijeru je okrenuo za 180 stupnjeva i život u korporativnom okruženju zamijenio je izgradnjom i razvojem brenda nakita Amaranthine. Želja mu je bila stvoriti nakit koji neće biti poput onoga što nude ostali brendovi na tržištu. Odlučio je da će njegov nakit imati priču. Od tada uspješno izrađuje ručno rađeni nakit, a ne postoje dva identična komada u njegovim kolekcijama, baš kao što ne postoje dvije iste osobe.


Čudesna priroda, njezini oblici i boje, kristali i metali rođeni u dubini zemlje, korištenje prirodnih materijala i ručni rad, od samog početka je način rada i okosnica brenda Amaranthine. Amaranthine od svog početka slavi žensku snagu i ljepotu, a nova kolekcija sukladno vremenima u kojima živimo poseban naglasak stavlja na vezu s prirodom. Umjesto obrađenog poludragog kamenja, ova kolekcija donosi prirodne oblike, nalik ona one koje nalazimo u koritima rijeka ili na obali mora, obrađene vjetrom i valovima. Materijali korišteni u ovoj kolekciji dolaze iz svih krajeva svijeta te tako brend slavi planetu Zemlju i donosi cijeli svijet u jednoj narukvici.
“Nakit sa stavom. Gledaj me. Ne zbog materijalne vrijednosti koju posjedujem već zbog skromnosti, nekonformizma i hrabrosti biti drugačiji. Naš dizajn je jednostavan, estetika je dio našeg DNK, a nova kolekcija je vraćanje u djetinjstvo i ukrašavanje jelke najfinijim slatkišima pastelnih boja”, izjavio je Mario Malnar, dizajner brenda Amaranthine.
U ovo blagdansko vrijeme, dar s kojim zasigurno ne možete pogriješiti je komad nakita. Darivali dragu osobu ili sami sebe, darivati nakit znak je ljubavi i povezanosti, poseban trenutak i trajna uspomena.

PHOTOS BY: Palma Poljaković, Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.