DSC02643

Zagrepčanka Matea na Floraartu predstavlja mini verziju svog vrta: ‘Trud se isplati’

GREEN_300_listici_sredina

Inače vrt obrađuje u Dubravi

"Osim što svaki dan i svaki slobodan trenutak provodiš na svježem zraku, na kraju truda i rada dobiješ divne plodove", kaže nam Matea o najvećoj prednosti vrtlarenja.

Mateu Frajsberger možda prepoznajte kao jednu od prvih influencerica na našim prostorima. Iza ove simpatične Zagrepčanke javna je karijera u trajanju od deset godina, a u posljednih nekoliko uz stvaranje sadržaja na društvenim mrežama okrenula se prirodi. Tajne, savjete i priče iz njenog vrta prati nemali broj ljudi, a ove godine cijelu priču je podignula na neku novu razinu.

Naime, u sklopu Floraarta, Matea će javnosti predstavlja Chic Garden, koji je zapravo umanjena i ogledna verzija njenog vrta koji svakodnevno obrađuje u Dubravi. Uz to što posjetitelji sajma cvijeća imaju priliku vidjeti vrt do nedjelje 21. svibnja, Matea je tu da odgovori bilo kakva pitanja koja možete imati u vezi uzgoja raznih sadnica, ali i da vas uvjeri da ovom fantastičnom hobiju date šansu.

“Osim što svaki dan i svaki slobodan trenutak provodiš na svježem zraku, na kraju truda i rada dobiješ divne plodove”, kaže nam Matea o najvećoj prednosti vrtlarenja, a osim toga napominje da joj je ovaj hobi donio prekrasne poslovne suradnje. Jedna od tih suradnji je i spomenuti Chic Garden koji je osmislila zajedno s Ilijom Jurićem iz OPG-a Anto Jurić sadnice.

Baš kao i Matea, i Ilija je izabrao pomalo nekonvencionalan profesionalni put pa je karijeru radiologa zamijenio s onom poljoprivrednika, a to mu je prošle godine donijelo i titulu najboljeg mladog poljoprivrednika.

Ne preostaje vam ništa drugo nego planirati odlazak na Floraart koji traje još danas i sutra, obavezno potražite Mateu i Iliju i oboružate se svim mogućim pitanjima na koje će ovi kreativci i poduzetnici rado odgovoriti.

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.