339122403_166486842967452_8747141672183474432_n

Imate OPG i želite promovirati svoje proizvode? Ne propustite ovaj odličan sajam u čak tri grada

GREEN_300_listici_sredina

'Zdravo je pravo'

Organizatori, ABC-Rent, pozivaju sve domaće proizvođače da se prijave kao izlagači te da tako sudjeluju u ovoj manifestaciji, koja je nedavno u svom prvom izdanju na Bundeku, oduševila Zagrepčane.

Zagreb, Novi Vinodolski i Sveti Petar u Šumi uskoro će postati pozornica za domaće proizvođače. Riječ je o sajmovima Obiteljsko poljoprivrednih gospodarstava pod sloganom “Zdravo je pravo”. Spoj je to gastronomske tradicije, kvalitete, proizvoda ekološkog i kontroliranog porijekla te održivosti.

Organizatori, ABC-Rent, pozivaju sve domaće proizvođače da se prijave kao izlagači te da tako sudjeluju u ovoj manifestaciji, koja je nedavno u svom prvom izdanju na Bundeku, oduševila Zagrepčane.

Podsjetimo, posjetitelji su imali prilike družiti se sa čak 75 OPG-ovaca s područja cijele Hrvatske, degustirati i kupiti njihove proizvode, upoznati njih osobno te načine njihove proizvodnje.

Prijavite se 

“Ono što je najbitnije za istaknuti, izmijenili su se brojevi, kupci su zapamtili svoje OPG-ovce iz kvarta, grada ili županije i nastavit će se javljati, dolaziti i kupovati svoje proizvode od njih! Izlagači su zadovoljni prodajom, promocijom svojih proizvoda, a i dobrom atmosferom koja je puna tri dana vladala na sajmu”, istaknuli su organizatori.

Sajam će se u Svetom Petru u Šumi održati 28-30. srpnja, u Novom Vindoloskom 25-27. kolovoza te na jesem na Bundeku u Zagrebu u periodu od 15-17. rujna.

Stoga, ako imate OPG i želite svoje proizvode promovirati na ovakvim manifestacijama, pozivamo vas da se prijavite, a sve detalje saznajte na službenim stranicama festivala.

PHOTOS BY: Facebook, Profimedia / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.