MM9852_221015_043798
PHOTO BY: Brent Stirton / Sva prava pridržana.

FOTO Ovo su najbolje ovogodišnje fotografije uglednog National Geographica

GREEN_300_listici_sredina

Prizori koji inspiriraju

Ove je godine više od 160 fotografa koji rade za National Geographic diljem svijeta poslalo ukupno 2,1 milijun fotografija. Od toga je samo 29 odabrano za “Sliku godine 2023.“.

Urednici fotografije ovog uglednog magazina nisu imali nimalo lak zadatak. Od stotine i stotine fotografija odabrali su tek 29 onih koje “privlače oko  i nadahnjuju srce“

“Ovo su slike koje nisu samo upečatljive – one pričaju priču i otkrivaju nešto što vas tjera da vidite i razumijete svijet na novi način”, rekao je glavni urednik National Geographica Nathan Lump.

Alexander Semenov

Od otrovnih morskih kraita na Palau do monarha koji zimuju u Meksiku, SLIKE GODINE 2023. odvode publiku u različite dijelove svijeta, predstavljajući rijetko doživljene uhvaćene trenutke.

Rezultat je odabrana zbirka koja je osmišljena da potakne znatiželju i nadahne bolje razumijevanje našeg svijeta.

David Doubilet
Jaime Rojo

Njihovo internetsko izdanje također sadrži videozapise i niz savjeta vrhunskih Nat Geo fotografa kako bi pomogli publici da snimi bolje fotografije, uključujući divlje životinje, portrete, noćne i podvodne fotografije.

Sve fotografije možete pogledati ovdje.

PHOTOS BY: National Geographic / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.