Snapinsta.app_291925866_602091574572369_6557918122262352882_n_1080

Čarobna polja suncokreta polako pretvaraju Slavoniju u najljepšu fotografsku kulisu!

GREEN_300_listici_sredina

Prizori izgledaju čarobno!

Iako su ljeti, sasvim očekivano, u glavnom fokusu Lijepe Naše bajkoviti obalni gradići i naši divni otoci koji su posljednjih nekoliko sezona obišli mnoštvo poznatih svjetskih portala za putovanja, na slikovitim krajolicima istočne Hrvatske upravo se odvija pravi prirodni fenomen koji oduzima dah; Ogromna prostranstva živih, žutih nijansi suncokreta protežu se dokle god seže pogled, a upravo je sad početak sezone ovog očaravajućeg cvijeta koji stvara savršenu kulisu za najljepše, cvjetne fotografije.

Smještena u srcu slavonskih mjesta poput Baranje, Čeminca, Gornjeg Pustakovca, Međimurja, Đurđevca i mnogih drugih, ova divna polja suncokreta pretvaraju krajolik Slavonije u pravo remek-djelo, a predstavljaju posebno interesantno područje za ljubitelje fotografije koji upravo u sljedećih nekoliko tjedana imaju jedinstvenu priliku ‘uhvatiti’ neke od najljepših momenata koje priroda nakratko pokazuje, nudeći idilično okruženje za izražavanje kreativnosti.

Čarobna polja suncokreta, Slavonija

No, bez obzira na to jeste li strastveni ljubitelj fotografije ili jednostavno uživate u otkrivanju svih čari koje priroda može ponuditi, slavonska polja suncokreta savršena su ideja za ljetni izlet u istočnu Hrvatsku koja, suprotno uvriježenom mišljenju, ima štošta za ponuditi svojim posjetiteljima.

Stoga, ako još uvijek niste otišli na ljetovanje u obalne krajeve, a nalazite se u blizini prethodno spomenutih krajeva, ne propustite svjedočiti ovoj kratkotrajnoj ljepoti prirode koja upravo u (katkada zaboravljenoj) Slavoniji pokazuje svoju puno raskoš!

PHOTOS BY: Unsplash, Instagram: Džambo film, Dean Keckes, Ormarija, Ana Jokic / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.