Processed with VSCO with a4 preset

Ekonomično i pametno – Vaseline vosak mogu dijeliti i beba i mama

GREEN_300_listici_sredina

Za mekše trenutke

Ružičasti Baby Jelly sadrži čistu i nježnu formulu te je proizveden od trostruko pročišćenog kozmetičkog voska.

Imate li suhe ruke, usne ili kožu? U tim se trenucima u pomoć zove Vaseline, najpoznatiji svjetski vosak koji ima više od 100 načina primjene za zaštitu i brigu tijela. Od sad, jedan od njihovih proizvoda pomno je kreiran za njegu najmlađih članova obitelji – beba. Najpopularniji hidratantni vosak stvorio je proizvod za djecu pod nazivom Vaseline Baby Jelly koji s posebnom brigom njeguje bebinu kožu – najosjetljiviju, nježnu, s najviše zahtjeva za dodatnom pažnjom i hidratacijom.

Ružičasti Baby Jelly sadrži čistu i nježnu formulu, a proizveden je od trostruko pročišćenog kozmetičkog voska kako bi se uklonile nečistoće i mirisi koji iritiraju kožu djeteta bez ostavljanja masnih tragova. Zadržava prirodnu vlažnost kože i ne zatvara pore, kako bi pomogao prirodnoj barijeri da se oporavi od svakodnevnog izlaganja okidačima iz okoliša koji je narušavaju – poput pelena.  Baš zato, najčešći problem koji se javlja kod beba – pelenski osip, sada je lakše rješiv uz svakodnevnu brigu o bebinoj koži uz pomoć Vaseline voska za bebe Zahvaljujući svojoj gustoći, iznimno štiti suhu kožu, pogotovo u hladnijim zimskim danima.

Istraživanja su pokazala, ako se u prvih šest mjeseci bebina koža zaštiti i njeguje, može se prevenirati pojava suhoće i nadraženosti. U djelovanje i moć ovog novog saveznika beba uvjerile su se i poznate hrvatske mame influencerice. Dugotrajno korištenje Vaseline Baby Jelly voska pomogao im je u prevenciji kožnih problema, kao što je pelenski osip, a malo ovog moćnog kozmetičkog preparata „ukrale“ su i sebi – za njegovane ruke, stopala ili usne. Ova nova Baby linija može se koristiti kao dnevna hidratantna krema za tretiranje suhih područja na licu i tijelu vaše bebe, a ne samo oko područja pelena. Nježan, pedijatrijski odobren i formuliran za ublažavanje suhoće Baby Jelly dovoljno je snažan i za korištenje na osjetljivoj koži odraslih.

I dok se svaka beba najsigurnije osjeća u maminim rukama, svaka mama najsretnija je kad vidi osmijeh na licu svoje bebe. Baš zato, jasno je da će ovog moćnog saveznika u praktičnom pakiranju dijeliti i beba i mama, uz tatinu asistenciju. Već desetljećima, Vaseline je jednostavno i brzo rješenje u borbi protiv mnogih problema, najčešće suhe i oštećene kože, a nove generacije, uz koje će Vaseline biti od malih nogu, zasigurno će stvoriti najveće obožavatelje ovog kultnog branda.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.