Chia Cups Studio i Philips (1)

Domaći brend ima limitiranu kolekciju neodoljivih keramičkih šalica koje ne smijete propustiti

GREEN_300_listici_sredina

Povodom Međunarodnog dana kave

Limitirane Chia Cups šalice nisu dostupne u slobodnoj prodaji, već se čak dvije šalice za espresso mogu dobiti uz kupnju Philips LatteGo 5400 automatskog aparata za kavu.

Povodom ovogodišnjeg Međunarodnog dana kave koji se obilježava 1. listopada, Philips Domestic Appliances udružio je snage s domaćom dizajnericom koja stoji iza dobro poznatog brenda Chia Cups Studio kako bi zajedno stvorili unikatan i jedinstven poklon za sve.

Upravo je Filipa Sorko u okviru svoga brenda osmislila i kreirala limited edition šalice za espresso koje svojim izgledom i genijalnim dizajnom nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a sve kako bi ispijanje kave koje je mnogima neizostavan ritual svakoga dana, bilo ljepše i ugodnije.

Svaka šalica je ručno rađena i obojana. Šalice dolaze u bijeloj boji s neodoljivim zlatnim ručkicama, a krase ih i prepoznatljive točkice koje simboliziraju boje Philipsa, dok nacrtana grančica zapravo predstavlja granu stabla kave s plodovima koji su crvene boje. Zanimljivo je i istaknuti poveznicu koja je dovela do ovog crvenog detalja na šalicama – zrno kave koje se obrađuje i prži te se u konačnici pretvara u napitak, zapravo je sjemenka unutar nacrtanog crvenog ploda koji nalikuje na trešnju.

Domaća proizvodnja

Ove preslatke šalice za espresso s hrvatskim potpisom napravljene su za uživanje u malim trenucima, baš kao što je opuštanje uz omiljenu šalicu kave iz Philips aparata. Upravo iz tog razloga limitirane Chia Cups šalice nisu dostupne u slobodnoj prodaji, već se čak dvije šalice za espresso mogu dobiti uz kupnju Philips LatteGo 5400 automatskog aparata za kavu.

Philips LatteGo 5400 nije bilo kakav aparat za kavu. Riječ je o automatskom aparatu za kavu koji precizno melje svježa zrna kave pomoću 100% keramičkog mlinca i priprema čak do 12 različitih napitaka – kremasti cappuccino, jaki espresso, kratki macchiato, Americano, Café au Lait ili nešto drugo po vlastitim željama i ukusu.

Za najukusniju kavu

Nudi opciju kreiranja do četiri korisnička profila, svaki s mogućnošću potpune personalizacije jačine i količine što omogućuje da svaki član kućanstva pripremi napitak po svom guštu.

Intenzitet napitka može se pojačati značajkom dodatnog mlaza u programu za prilagodbu, koji dodaje snažnu aromu, ali bez gorčine. Aparat sadrži i inovativni sustav LatteGo za svilenkastu mliječnu pjenu, intuitivni dodirni zaslon u boji za jednostavno korištenje te opciju “Extra shot“ za dodatni ristretto za jaču dozu kofeina.

Limited edition Philips i Chia Cups šalice za espresso savršen su dodatak onim posebnim momentima u danu kada svatko zaslužuje predah. Ponuda vrijedi do kraja listopada, ili do isteka zaliha, u svim Sancta Domenica poslovnicama, uključujući i web shop.

PHOTOS BY: press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.