324630010_1320927735156555_7345913481624568684_n

Znamo za jednu najveseliju podjelu odbačenih božićnih drvca. Onu u zagrebačkom ZOO-u!

GREEN_300_listici_sredina

Jele, borovi i smreke za sva nepca

Petak 13. siječnja bit će jedan od uzbudljivijih u Zoološkom vrtu grada Zagreba. Naime, tamošnjim stanovnicima bit će podijeljena božićna drvca pa će neki uživati u njihovim mirisima, a neki na njima pronalaziti hranu.

Koga zavodi miris crnogorice, a tko će pomno pregledati svaku iglicu jele kako bi pronašao skrivene poslastice? Svi ovi odgovori nalaze se u zagrebačkom zoološkom vrtu gdje će se u petak, 13. siječnja izvršiti tradicionalna podjela božićnih drvca tamošnjim stanovnicima.

Smreke i jele koje su krasile Zoološki vrt Grada Zagreba tijekom adventa te božićnih i novogodišnjih blagdana, tradicionalno se daruju stanovnicima Zoološkog vrta, točnije životinjama kojima pričinjavaju zadovoljstvo. Tako će borove, među ostalima, dobiti medvjedi, lavovi, kineski leopardi, serval, prstenastorepi lemuri, vjeverice, merkati i bizoni.

Neke će životinje s velikim zanimanjem istraživati vazdazelena drvca, neke će u njima tražiti omiljenu hranu, a velike će mačke uživati u njihovu mirisu. Obilazak kreće u 10:00, kraj nastambe prstenastorepih lemura.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.