unnamed

Aktivni vikend na Zlarinu: Besplatni bicikli, kajak ture, predstave za djecu, obilazak Centra koralja…

GREEN_300_listici_sredina

Atrakcija na otoku

Novootvoreni Centar koralja je u prvom vikendu posjetilo preko 800 ljudi. Besplatan ulaz i bogat popratni program se nastavljaju i ovoga tjedna.

Bogat i raznolik program povodom otvorenja Centra koralja Zlarin nastavlja se i u drugom lipanjskom vikendu.

Šibenčani i gosti na Zlarinu će imati priliku provozati se kajacima, najmlađi će moći pogledati Virkovu predstavu “Veseli Šišmišići” te sudjelovati na hip-hop radionici. Tijekom subote i nedjelje organizirana su stručna vodstva Centrom koralja, a još traje i akcija učlanjenja u Klub prijatelja koji omogućuje slobodan ulaz na šibenske tvrđave te ulaznice za koncerte po povoljnijim cijenama. Posjetiteljima su na raspolaganju i bicikli koji se mogu preuzeti bez naknade.

Program
Subota, 10. lipnja 

Subota počinje sportski, kajak turama za 10 sudionika koje s Trutinog mula kreću u 10,30 i 12,30 sati. Ture traju sat i pol, a prijave su potrebne na mail citypoint@tvrdjavakulture.hr uz kontakt podatke i naznaku datuma i sata. Potrebno je ponijeti udobnu odjeću, dovoljno vode i zaštitu od sunca. Nakon tura, bit će moguće iznajmiti kajake, kao i bicikle!

centar koralja

“Mislili smo ponovno i na najmlađe koji će u subotu u 11 sati na gusterni ispred Kuće Šare imati priliku pogledati Virkovu predstavu ‘Veseli Šišmišići’, a poslijepodne, s početkom u 16,30 sati će moći sudjelovati na dvosatnoj hip-hop radionici na Fingacu pod vodstvom plesne skupine Toxic namijenjenoj djeci starijoj od šest godina”, poručuju iz Tvrđave kulture koja upravlja novootvorenim Centrom.

U subotu su stručna vodstva Centrom koralja zakazana za 11,30 i 12,30 sati.

Nedjelja, 11. lipnja 

Kajak ture bit će dostupne i u nedjelju u istim terminima (10,30 i 12,30 sati), s polaskom s Trutinog mula. Ture traju sat i pol, a prijave su potrebne na mail citypoint@tvrdjava-kulture.hr uz kontakt podatke i naznaku datuma i sata.

I u nedjelju su stručna vodstva Centrom koralja zakazana za 11,30 i 12,30 sati.

zlarin

Hrvatski centar koralja Zlarin otvoren je radnim danom i vikendom od 9 do 21 sat, a ulaz je slobodan zaključno s nedjeljom 11. lipnja, do kada posjetitelji mogu razgledati obnovljenu Kuću Kažerma u kojoj je ispričana priča o neraskidivoj stoljetnoj vezi koralja i Zlarinjana.

Novosti vezane za Hrvatski centar koralja Zlarin možete pratiti na službenoj web stranici Centra kao i na Instagram i Facebook profilu.

Spomenimo još da je Centar koralja samo u prvom vikendu nakon otvaranja razgledalo više od 800 posjetitelja.

PHOTOS BY: Centar koralja Zlarin / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.