pexels-barnabas-davoti-14084426

Želite pomoći životinjama iz azila? Pridružite se predivnoj humanitarnoj akciji pletenja igračaka!

GREEN_300_listici_sredina

Budi dio šape humanitarnosti

"Igračku napravi, jednoj njuški dan popravi", moto je Udruge "eSTUDENT" koja sve zainteresirane poziva na izradu igračaka za kućne ljubimce od stare odjeće, a sve u svrhu aukcije i prikupljanja sredstava za životinje u azilima.

Genijalni projekt stiže iz kreativne i humane radionice, Udruge eSTUDENT, koja oko sebe okuplja proaktivne studente i njihove inicijative koje su promjena u društvu. Ovog puta cilj im je pomoći životinjama u azilima.

Prenamijeniti i što više skupiti

Ideja je da se od prikupljenih, doniranih, starih majici izrade igračke za pse i mačke. Igračke će se potom prodavati na aukciji, a od prikupljenih će se sredstava kupiti hrana i ostale potrepštine za životinje u azilima. “Šapa humanitarnosti” kako je projekt prigodno nazvan, po mnogočemu je poseban. “Osim toga što je jedini humanitarni projekt eSTUDENTa orijentiran na pomoć životinjama, u njemu može sudjelovati bilo tko”, kažu iz Udruge.

“Njuškavi banditi” trebaju tvoju pomoć

Svatko tko je vješt u pletenju ili će to tek postati, može sudjelovati na radionicama koje će se održati 20. i 22. ožujka u 18 sati u prostoru Undabota (Ul. Ivana Lučića 2a, Zagreb) te 28., 29. i 31. ožujka u 19 sati na FER-u (u dvorani A-202).

Nakon izrade igračaka za životinje ,slijedi aukcija koja će se održati na Jarunu 16. i 23. travnja, a na kojoj, uz donaciju, možete dobiti igračku. Sav prihod prikupljen na aukciji ide udruzi “Njuškavi banditi”. “Pozivamo te da nam se pridružiš na radionicama i pomogneš nam izraditi što više igračaka, kako bismo prikupili više sredstava. Tehnika izrade je vrlo jednostavna, organizacijski tim će ti objasniti sam proces, a od tebe samo tražimo malo dobre volje”, istaknuli su iz eSTUDENTa-

Više o radionicama ovog humanitarnog projekta za četveronožne prijatelje možete pročitati ovdje.

PHOTOS BY: Unsplash, Pexeles, Pinterest / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.