ISKON DONOSI

Zelena nagradna igra: Ovoga ljeta spojite luksuz i ekologiju

GREEN_300_listici_sredina

Iskon nagrađuje svoje korisnike

Iako se na prvu čini kao da je teško spojiti luksuzna i okolišu prihvatljiva putovanja, u Hrvatskoj se nalaze prekrasne eko destinacije koje se neprestano trude smanjiti svoj negativni utjecaj na okoliš.

Povodom Dana planeta Zemlje, u neke od najljepših hrvatskih eko destinacija moći će otputovati korisnici telekoma Iskona koji imaju ili tek odaberu e-račun.

Olivia Green Camping, Tisno (Murter)

Predivan dalmatinski eko resort Olivia Green Camping smjestio se u Tisnom, mjestu gdje otok Murter gotovo dodiruje kopno. Sve vile u kampu izgrađene su od prirodnih i recikliranih materijala i imaju pogled na more. U restoranu se koristi hrana od lokalnih proizvođača, a koriste se i solarni paneli te pročišćivači vode. Nakon boravka svakog posjetitelja, ovaj eko resort posadi jedno stablo unutar kampa.

Plitvice Holiday Resort, Rakovica

Još jedno mjesto gdje priroda dodiruje luksuz je najzelenija oaza Plitvice Holiday Resort, koja se nalazi uz Nacionalni park Plitvička jezera. Luksuzne kućice smještene visoko u krošnjama borova tamošnja su najveća atrakcija, a nude predivan pogled na prirodu i elegantan interijer. Prirodne ljepote i zagarantirani doticaj s prirodom ovo mjesto čine savršenim za eko odmor.

Osvojite ova luksuzna putovanja s Iskonom

Jeste li znali da svatko od nas u godini potroši oko 50 kg papira? Telekom Iskon i ove godine ususret Danu planeta Zemlje želi podići svijest o lakoći i praktičnosti prelaska na e-račune, kako bismo djelomično smanjili papirnati otpad u svojim domovima. Za sve svoje korisnike, u Iskonu su pripremili nagradnu igru u kojoj se uz e-račun dobiva mogućnost prijave za nezaboravna eko putovanja kao nagradama.

Prva nagrada je 1-tjedni boravak u Olivia Green Camping vili za četiri osobe i s uključenim polupansionom, u špici turističke sezone u kolovozu. Druga i treća nagrada su obiteljski vikendi u kućicama u krošnji tik uz NP Plitvička jezera, također s uključenim doručkom i večerom za ukupno četiri osobe. Koristite li Iskon, nemojte propustiti priliku i prijavite se na ovom linku.

 

PHOTOS BY: Promo / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.