Snapinsta.app_344940597_782661896635177_2226144619995867122_n

Zaljubili smo se u novo višekratno posuđe za osvježavajuće napitke iz Pepca. Cijena je neodoljiva!

GREEN_300_listici_sredina

Za vruće ljetne dane

Nema većeg gušta nego tijekom vrućina uživati u osvježavajućim zdravim kako zalogajima, tako i pićima. Ako vam je do sad bilo nepraktično držati ih u frižideru, a kasnije i na stolu, Pepco u asortimanu nudi odlično višekratno posuđe. Od čaša, dasaka za posluživanje voća pa sve do odličnih posuda sa slavinom uz koju je posluživanje pića mnogo praktičnije i lakše.

U kratkom smo se periodu iz tmurnih, hladnih i kišnih dana prebacili na ljetno vrijeme. Vrućine su već lagano u zraku, a osvježavajući napitci zamijenili su tople čajeve. Svoje zdrave napitke poput vode s komadićima voća ili mente sada možete raditi i kod kuće, a pohraniti ih možete u neodoljive višekratne posude iz nove kolekcije koju nudi Pepco.

Pohrana osvježavajućih napitaka nikad nije bila lakša, sada uz Pepco višekratne posude možete sve držati u frižideru, a kad se poželite osvježiti ili poslužiti gostima, stavite na stol, a uz popratnu slavinu na posudi, dodatna praktičnost je zajamčena. Uz to cijena je ovdje dodatna pogodnost. Za svega 6 eura možete kupiti ovu staklenu višekratnu posudu sa slavinom veličine 4 litre. Također, postoji i u plastičnoj varijanti za koju ćete izdvojiti svega 5 eura. Ono što je odlična stvar, kad nam stigne zima, posude ponovno možete iskoristiti za čaj, kuhano vino ili punč.

Uz osvježavajuće napitke odlično se slaže i svježe voće. Asortiman dasaka za posluživanje od prirodnih materijala od 4,50 eura oduševio nas je na prvu. Stoga ovog već poprilično ljetnog razdoblja svojim ukućanima i gostima pripremite zdravu “platu” od domaćih jagoda, trešanja, malina i onog voća koje nam u ovim danima prethodi.

PHOTOS BY: pepco.hr, Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.