morski pas naslovna

(Video) Slučajno mu se na udicu zakačila bijela psina: Prestravljen, ribar je odmah oslobodio morskog psa

GREEN_300_listici_sredina

Susret u moru

Blizu obale Nove Škotske, Rick Austin je slučajno 'upecao' veliku bijelu psinu. Isprva se borio s 'velikom ribom', ali kada je shvatio o kojoj je životinji riječ, bio je prestravljen.

Rick Austin, na sreću, imao je uključenu kameru dok je u kajaku, u blizini obale kod Nove Škotske lovio ribu. Da nije snimio nevjerojatan prizor, vjerojatno nitko ne bi povjerovao njegovoj priči, a ovako je njegova snimka postala viralna.

Na Austinovoj snimci jasno se vidi kako on sjedi u uskome kajaku i lovi ribu. U jednom trenutku nešto se ulovilo na mamac, ali “riba” je očito bila poveća. I dok se tako Austin borio s velikom ribom, u jednom je trenutku shvatio da je riječ o velikoj bijeloj psini, sugačkoj između dva do tri metra i vjerojatno teškoj oko 25o kg.

Prestravljen, Austin je istoga trenutka, kada je shvatio da je riječ o morskom psu, izvadio nož i odlučio prerezati nit s udicom.

Naime, kako je kasnije izajvio za lokalne medije, “Nikako nije htio nauditi tako prekrasnoj životini”. Na snimci možete vidjeti kako Rick Austin reže flaks i oslobađa veliku bijelu psinu.

 

PHOTOS BY: Pexels/Youtube screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.