ezgif.com-webp-to-jpg-1-2-717x459

VIDEO Vraćali se iz izlaska pa pomogli policiji: Počistili nered koji su napravili huligani u Bjelovaru

GREEN_300_listici_sredina

Svaka čast!

O svemu se očitovao bjelovarski gradonačelnik Darijo Hrebak, pohvalivši potez policije.

Snimka koju je danas objavio lokalni portal Bjelovar.live postala je viralna na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako grupa mladića mete i čisti razbijene tegle cvijeća na novouređenoj gradskoj šetnici u Bjelovaru.

Prvotna informacija koju je objavio spomenuti portal bila je da su mladi huligani pod policijskom paskom čistili sve ono što su razbili.

POGLEDAJTE VIDEO: 

O svemu se očitovao bjelovarski gradonačelnik Darijo Hrebak, pohvalivši potez policije.

“Krajem godine na cijelom Korzu bit će postavljene kamere pa razbijajte”, poručio je huliganima bjelovarski gradonačelnik.

‘Priča je još bolja’

No, uskoro je provjerio ovu informaciju, a priča je zapravo još bolja.

“Upravo provjereno: mladići koji čiste su oni koji su se zatekli tamo nakon događaja i odlučili policajcima pomoći da se počisti nered.Dakle ima i odgovornih mladih ljudi. Bravo za njih! No, to ne isključuje vandalizam koji je nastao”, napisao je Hrebak na svom Facebooku.

“Mladići su pomogli policijskim službenicima u rješavanju situacije i na tome im iskreno čestitamo – kazali su iz bjelovarske policije za Bjelovar.live.

Policijski službenici su zatekli uništenu žardinjeru gotovo nasred ulice, a baš u tom trenutku je prolazila ekipa koja se može vidjeti u videu.

Kako se neslužbeno doznaje, policija istražuje tko su osobe koje su zaista odgovorne za nastalu štetu.

 

 

PHOTOS BY: Screenshot/Bjelovar.live / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.