opg
opg

Veliki trgovački lanac poziva hrvatske OPG-ovce i poljoprivrednike da prijave svoje proizvode za prodaju u njihovim dućanima

GREEN_300_listici_sredina

Okusi zavičaja slave desetu obljetnicu

"Lidlov cilj u Hrvatskoj i globalno je podizanje svijesti o važnosti uravnotežene prehrane te konzumiranju sezonskih, lokalno uzgojenih namirnica", poručila je Marina Dijaković iz Lidla.

Lidlov brend hrvatskih proizvoda Okusi zavičaja slavi deset godina i lanac je tim povodom raspisao natječaj usmjeren OPG-ovima i drugim poljoprivrednim proizvođačima. Natječaj naziva “Hrvatskih ruku djelo” traje do 30. lipnja, a prijaviti se mogu svi oblici poljoprivrednih proizvođača prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Ovdje možete pronaći informacije o natječaju, pravilnik te pristupni obrazac. Proizvođači na natječaj mogu prijaviti više vrsta svojih proizvoda, a nužno je da se radi o proizvodu hrvatskog podrijetla i vlastite proizvodnje.

Tijekom desetljeća postojanja, Okusi zavičaja razvili su se u jedan od neprepoznatljivijih Lidlovih brendova. Trenutno je pod brendom Okusi zavičaja kupcima dostupno oko sto proizvoda, uz još 30-ak u povremenoj ponudi, a ti brojevi kontinuirano rastu.

opg

Natječaj “Hrvatskih ruku djelo” obuhvaća sve kategorije proizvoda – prehrambene proizvode (voće, povrće, sokovi, vina, mliječni i suhomesnati proizvodi te drugo) i neprehrambene proizvode (sapuni, kozmetika, sredstva za čišćenje i drugo).

“U Lidlu smo jako ponosni na Okuse zavičaja koji ove godine slave desetu godišnjicu. Još od dolaska na hrvatsko tržište, Lidl pruža snažnu podršku hrvatskom gospodarstvu, pa tako danas surađuje s više od 400 domaćih dobavljača, a njihov popis se svake godine povećava. Natječaj ‘Hrvatskih ruku djelo’ samo je nastavak poticanja domaće proizvodnje, a uz to, Lidlov cilj u Hrvatskoj i globalno je podizanje svijesti o važnosti uravnotežene prehrane te konzumiranju sezonskih, lokalno uzgojenih namirnica”, poručila je ovom prilikom voditeljica Sektora korporativnih komunikacija Lidla Hrvatska Marina Dijaković.

 

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.