vegan
vegan

Vegansko nije dobro za bisnis? Zatvara se još jedan restoran u Zagrebu

GREEN_300_listici_sredina

Ne baš sretna vijest

'Dečko i ja dali smo sebe zadnjih nekoliko godina u ovaj posao, u to da sve uspije, da ponudimo nešto novo, čega do sada nije bilo na tržištu, ali zainteresiranost jednostavno nije dovoljna, a o inflaciji i cijenama koje su nas pojele ne moram ni govoriti', napisala je vlasnica.

Nedavno smo pisali o tome kako je zatvoren Život u Poreču, prvi zero waste kafić u Hrvatskoj, a sada stiže i vijest da se u Zagrebu zatvara i veganski restoran Vegan chef na koji je otvoren na Vrbiku, a kasnije je radio na Martinovki.

“Došlo je vrijeme da se oprostimo od ugostiteljstva”, počeli su objavu na svojem Facebooku.

“Dečko i ja dali smo sebe zadnjih nekoliko godina u ovaj posao, u to da sve uspije, da ponudimo nešto novo, čega do sada nije bilo na tržištu, ali zainteresiranost jednostavno nije dovoljna, a o inflaciji i cijenama koje su nas pojele ne moram ni govoriti. Krpali smo se do sada, pa čak i posuđivali da bi dalje radili, mislili smo biti će bolje. Sada je vrijeme da pustimo i taj osjećaj je najbolji na svijetu”, napisala je vlasnica Margita Modrić.

“Vrijeme je da pustimo, da vratimo ono što smo posudili i da radimo ono što nas čak i više ispunjava. Ispričavamo se ovim putem svima koje smo možda povrijedili, razočarali ili jednostavno nismo ispunili očekivanja. Ali, i mi smo samo ljudi. Radili smo 24/7, jer smo htjeli da ovo uspije, na kraju smo se pregrijali i ta želja za uspjehom nas je pojela”, nastavila je, pa poželjela kolegama iz industrije sreću u daljnjem radu.

Kraj priče ipak nije tužan – Margita i njezin dečko sada se okreću uzgoju povrća, što im je bio dosadašnji hobi kojeg su njegovali za potrebe restorana.

“Moći ćete nas pronaći uskoro na sajmovima i tržnicama, kao i naručiti dostavu našeg svježeg voća i povrća, te domaćih proizvoda od prerađenog voća i povrća”, napisali su na Facebooku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vegan Chef (@vegan___chef)

PHOTOS BY: Vege chef / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.