treWolo

Uskoro kreće 8. po redu Sajam kreativnosti na kojem će se predstaviti više od 50 domaćih i regionalnih dizajnera

GREEN_300_listici_sredina

Podržite male proizvođače!

Nakit, odjeća, torbe, modni dodaci, ukrasi za dom, kozmetika, ilustracije, igračke, proizvodi za kućne ljubimce i još puno toga očekuje vas na Sajmu kreativnosti.

Od 16. i 17. prosinca neformalna organizacija Kreativni kolektiv održava Sajam kreativnosti, a po svemu sudeći mogao bi biti najbolji do sada jer će se predstaviti više od 50 domaćih i regionalnih dizajnera. Nakit, odjeća, torbe, modni dodaci, ukrasi za dom, kozmetika, ilustracije, igračke, proizvodi za kućne ljubimce i još puno toga očekuje posjetitelje oba dana od 10 do 19 sati u holu Doma sportova Zagreb.

Sajam kreativnosti

Na sajmu gostuje i udruga Prava Šapa koja brine o napuštenim životinjama, a njihov rad moći će se podržati donacijama ili kupovinom njihovih proizvoda. Ulaz je besplatan, a dobrodošli su i kućni ljubimci!

Kreativni kolektiv je neformalna organizacija dizajnera, umjetnika i kreativaca koji djeluje kroz dva oblika promocije malih proizvođača ručno izrađenih proizvoda. Jedan je Sajam kreativnosti kojeg uspješno održavamo već četvrtu godinu, sa sve većim brojem izlagača, a drugi web platforma www.madeby-kk.com koja djeluje unazad godinu dana. Na njoj svi kreativci imaju mogućnost prodavati svoje proizvode u vlastitom web shopu kroz Virtualni sajam. Želja im je na oba načina predstaviti što veći broj malih proizvođača i tako podržati njihov rad te širiti kulturu kupovanja ručno izrađenih proizvoda.

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.