buvljak
buvljak

Uskoro buvljak na Trešnjevačkom placu, evo kako se možete prijaviti za sudjelovanje

GREEN_300_listici_sredina

Razmjena i prodaja

'Na buvljaku možete prodavati, razmjenjivati ili poklanjati raznorazne rabljene i nove stvari: odjeću, obuću, dječje stvari, asesoar i nakit, knjige, ploče, CD-e, igračke, manje kućanske aparate i ostale kućanske i vrtne stvari koje ne koristimo, a koji su i dalje u upotrebnom stanju'

Povodom manifestacije “Trešnjevka se budi #4” organizacija Mapiranje Trešnjevke ponovno organizira kvartovski buvljak na Trešnjevačkom placu, i to u subotu, 16. rujna 2023., od 17 do 21 sata.

Svi zainteresirani za izlaganje mogu se prijaviti na poveznici, a prijave se primaju do 11. rujna, odnosno do popunjenja mjesta.

Sudjelovanje na buvljaku je besplatno, a broj izlagačkih mjesta je ograničen.

Od igle do lokomotive

“Jedno izlagačko mjesto obuhvaća cca 1-1.5 m2 stola. O svim ostalim detaljima dogovarat ćemo se izravno s izlagači(ca)ma nakon završetka prijava. Na buvljaku možete prodavati, razmjenjivati ili poklanjati raznorazne rabljene i nove stvari: odjeću, obuću, dječje stvari, asesoar i nakit, knjige, ploče, CD-e, igračke, manje kućanske aparate i ostale kućanske i vrtne stvari koje ne koristimo, a koji su i dalje u upotrebnom stanju”, kažu organizatori, dodajući da je moguće izlagati i vlastite rukotvorine.

U slučaju dodatnih pitanja, pišite na buvljak.mapiranjetresnjevke@gmail.com

PHOTOS BY: Mapiranje Trešnjevke, Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.