beograd

U ovom kafiću dopušten je ulazak psima lutalicama: ‘Osoblje odvaja novce i kupuje im hranu, a oni dočekuju goste’

GREEN_300_listici_sredina

Prekrasna gesta

U jednom beogradskom kafiću dopušten je ulazak psima lutalicama. Ovdje imaju hranu i vodu, topli kutak, ali i mogućnost igre i druženja s gostima.

“U ovaj kafić sam ušao potpuno slučajno ne bih li uzeo kavu za van i zbrisao, ali ostao sam bez teksta i ne samo da sam ostao bez teksta, nego sam i ostao unutra, kavu nisam ni ponio“, kazao je Danijel Pavlović koji je snimio ovaj presladak video, koji objavljujemo na Dan kućnih ljubimaca, kako bi podigli svijest o tome da ima još velik broj životinja koje trebaju dom, barem ovako privremeni.

Na prvu je, kaže Danijel, pomislio kako se radi o još jednom pet friendly kafiću, no ubrzo je shvatio da su svi psi ovdje zapravo lutalice.

“Svi psi ovdje su izuzetno dobri, vole se maziti i kao da dočekuju goste cijeli dan. Tijekom dana su tu, ali nažalost noću budu van lokala jer se zatvara“, rekao je Danijel i istaknuo da osoblje kafića odvaja iz svog džepa, od svog bakšiša i kupuje hranu za pse.

Mjesto se zove Kafeterija i nalazi se u Borči u Beogradu.

PHOTOS BY: Screenshot/Instagram / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.