thumbnail_greencajt_1

Sjajne vijesti: Studenti mogu dobiti besplatne ulaznice za najveći festival održivosti u regiji!

GREEN_300_listici_sredina

Mjesto gdje mišljenje generacije Z važno!

Energia naturalis, jedan od vodećih investitora u regiji, studentima omogućava besplatne ulaznice za konferenciju koja će se održati 24. i 25. svibnja u Zagrebu.

Rezultati istraživanja o klimatskim promjenama kažu kako 93 posto mladih smatra da su klimatske promjene veliki problem, a više od 50 posto ih se barem jednom tjedno informira o klimatskim promjenama. Njihovi stavovi i ponašanje jasno daju do znanja koliko su strastveni oko pitanja zaštite okoliša i klimatskih promjena.

Mladi žele priliku da se njihov glas čuje i da aktivno sudjeluju u rješavanju problema. Paralelno, oni koji odlučuju, ne pitaju ih za mišljenje, ali nameću poruke. Kompanije i regulatori stoga imaju jedinstvenu priliku dati im taj prostor i raditi na tome da se smanji jaz u nepovjerenju – za zajedničko bolje sutra.

S tim ciljem, za najveći regionalni festival održivosti – Greencajt, Energia naturalis studentima omogućava besplatne ulaznice za konferenciju koja će se održati 24. i 25. svibnja u Zagrebu.

Što donosi ovogodišnji Greencajt? 

Energia Naturalis, jedan je od vodećih investitora u regiji, od samog početka svog poslovanja potiče promicanje održivog razvoja, inovativnosti i dodatno ulaže u obrazovanje i znanje. Misija kompanije je svakodnevno informirati mlade i zajednicu kako bi u budućnosti rasla i stekla uvid u sve načine na koje možemo pridonijeti dugoročnom očuvanju okoliša.

Ovogodišnji Greencajt donosi mnogobrojne teme iz područja održivosti, a u različitim formatima govorit će predstavnici visoke politike, ekonomisti, stručnjaci za klimu, biznismeni, predstavnici medija, ali i znanstvenici, aktivisti, umjetnici i javna lica.

Poseban naglasak stavljen je na sadržaj koji se obraća mladima.

Kakav svijet ostavljamo mladima? 

Na konferenciju stiže mlada influencerica Gittemarie Johansen, stručnjakinja za zero waste način života koja će održati radionicu i uvesti prisutne u svijet brige o okolišu kroz razne primjere u svakodnevnom životu. Također, kroz program se otvaraju i teme poput ; “Što mladi misle o nama?“, Što da radim sa svim tim idejama? A da probam spasiti svijet? te “Kakav svijet ostavljamo djeci?”.

Za sve ljubitelje dobrog filma i glazbe dolazi priča iza imena “Aktivizam u umjetnosti: zašto je jedini “propjevao” Vojko V?“, panel na kojem će diskutirati poznati glumac Goran Bogdan, redatelj Dalibor Matanić, umjetnik Slaven Lunar i glazbenica Konstrakta.

Kako ne bi propustili inspirativne govornike, predavanja i panele, ispunite prijavnicu na vrijeme i osigurate svoje mjesto na konferenciji.
Sve dodatne informacije i detalje programa festivala možete saznati na službenim kanalima festivala .

 

PHOTOS BY: Green.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.