sajam razmjene
sajam razmjene

Sajam razmjene vraća se u Split: ‘Pravila su jednostavna…’

GREEN_300_listici_sredina

Održivost u fokusu

'Na ovom sajmu nećemo prihvaćati odjeću i obuću. Naime, kroz godinu smo dobili najviše takvih predmeta pa želimo potaknuti ljude da donesu i neke druge predmete kao što su knjige, ukrasi, nakit, igračke, modni dodaci i slično', kažu organizatori.

Sajam razmjene u Splitu ponovno otvara svoja vrata 5. rujna 2023. u 18 sati.

Sajmovi razmjene nastavljaju se odvijati kao i do sada, svakog prvog utorka u mjesecu od 18:00 do 20:00 sati u Splitu, u prostorijama Kluba Zona u Jerinoj ulici 1.

Ova inicijativa omogućuje građanima da zamijene predmete koje više ne koristite za one koji im trebaju. Svaka sitnica koja vam više nije potrebna, a moguće da bi završila u smeću nakon sezonskog čišćenja, sada može pronaći novu svrhu zahvaljujući Sajmu razmjene.

Pravila su jednostavna

Svaki sudionik može donijeti do pet očuvanih predmeta, koji su uredni i funkcionalni.

“Na ovom sajmu nećemo prihvaćati odjeću i obuću. Naime, kroz godinu smo dobili najviše takvih predmeta pa želimo potaknuti ljude da donesu i neke druge predmete kao što su knjige, ukrasi, nakit, igračke, modni dodaci i slično. Kako imamo jako puno odjeće i obuće s prijašnjih sajmova, na našim policama ćete ih pronaći i moći mijenjati za vaše bonove”, kažu iz organizacije, iz udruge Sunce.

Svaki predmet koji se donese vrijedi jedan bon, a bonovi se kasnije mijenjanju za novo odabrane predmete. Ako se ne potroše svi bonovi, mogu se čuvati i za sljedeći Sajam.

“Pozivamo građane da se pridruže ovom događaju kako bismo zajedno starim predmetima dali novu priliku, istovremeno doprinoseći očuvanju okoliša i stvaranju bolje budućnosti”, pozvali su organizatori.

PHOTOS BY: Udruga Sunce / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.