image00070 (1)

Otvoren je najkreativniji sajam u gradu: U ovom Kreativnom boravku možete izrađivati svašta!

GREEN_300_listici_sredina

Još uvijek stignete!

Na sajmu se moglo naći raznovrsnih rukotvorina od keramike do pletenine i nakita. Mnoštvo posjetitelja pronašlo je naše izlagače u Kreativnoj Oazi kako odolijevaju vremenskim uvjetima.

ArtiZanat, kreativni kolektiv koji okuplja lokalne obrtnike, umjetnike i kreativce, ove je nedjelje otvorio prvi ovosezonski sajam rukotvorina Kreativni boravak i time označio službeni početak ljetnog programa –  Summer craft spot koji traje sve do 22.7.

Ovim se sajmom javnosti otvorila i Kreativna oaza – baza za kreativni coworking, radionice i sajmove za sve članove udruge, ali i sve zainteresirane posjetitelje. Prostor ispred Vintage Industriala, bivši biker-shop, sada je prava kreativna poslastica s izlogom punim raznovrsnih rukotvorina.

Na samom ulazu u Oazu, osvanuo je mali mural ljetne tematike koji su tijekom sajma oslikale Nika Vrbica  i Marta Vučković. Kao dodatni sadržaj na sajmu, Caspar je ponovno uskočio kao sponzor materijala za održivu radionicu uređivanja platnenih torbi pod vodstvom Nike Vrbica. Radionica je privukla polaznike svih uzrasta koji su svoj kreativni uradak s osmijehom na licu odnijeli kući.

Od keramike do nakita

Na sajmu se moglo naći raznovrsnih rukotvorina od keramike do pletenine i nakita. Mnoštvo posjetitelja pronašlo je naše izlagače u Kreativnoj Oazi kako odolijevaju vremenskim uvjetima.

Sve detalje pratite na društvenim mrežama ArtiZanata jer će se ljetni program aktivno odvijati svaki tjedan s novim radionicama, edukacijama i subotnjim mini-sajmovima, a već 8.7. nas očekuje novi veliki sajam! Vrata Kreativne Oaze su otvorena!

PHOTOS BY: Press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.