hamza-nouasria-KXrvPthkmYQ-unsplash

Na radost svih “knjiških moljaca”, u glavni grad se vratio najslađi sajam knjiga, stripova i nosača zvuka

GREEN_300_listici_sredina

Kupite ili prodajte knjigu već ovog četvrtka

I dok po danu možete obaviti kupnju voća i povrća, jeste li znali da na najvećoj zagrebačkoj tržnici, popularnom Dolcu svakog četvrtka od 18 do 21 sati možete kupiti ili prodati knjigu? Knjiški moljci, ali i ljubitelji stripova i nosača zvuka došli su na svoje jer Zagorkin sajam knjiga, stripova i nosača zvuka ponovno je u gradu.

Nakon ljetne stanke Zagorkin sajam knjiga, stripova i nosača zvuka na zagrebačkom Dolcu ponovno je u punom jeku. O čemu je zapravo riječ? Naime, svaki četvrtak, u predvečerje, popularni Dolac postaje sajam knjiga gdje svi zainteresirani mogu doći kupiti omiljeno štivo koje izlagači nude. Osim profesionalnih prodavača, tamo svoje “viškove” iz kućne biblioteke mogu doći prodati svi koji to žele.

Da je knjiga, strip ili pokoja ploča uvijek u modi, svjedoči i ovaj simpatičan sajam za koji je prvotni plan bio da će se organizirati jednom mjesečno, no zbog zainteresiranosti građana za druženje uz dobro štivo, sajam se svakog četvrtka održava od 18 do 21 sat. Za prodaju se ne treba ranije najavljivati, već samo pojaviti, a cijena prodajnog mjesta iznosi 12 kuna po metru.

PHOTOS BY: Unsplash, www.trznice-zg.hr / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.