roman-fox--iVNDAOeXn8-unsplash (3)

Prosinac provedite u vožnji vlakom, a besplatne karte dovoljan su razlog za to

GREEN_300_listici_sredina

Ostavite automobil kod kuće

Prosinac je pravo vrijeme da svoj automobil ostavite kod kuće i odlučite se za nešto održivije putovanje, ono vlakom. Naime, HŽ Putnički prijevoz nudi odlične pogodnosti posebice za dolazak na Advent u Zagrebu.

Alternativnija prijevozna sredstva svakako su najodrživiji način putovanja, a posebice u ovo doba godine kada se u glavnim gradovima stvaraju gužve zbog adventa. Tim povodom HŽ nudi svima pogodnosti ne bi li do onog zagrebačkog putovali sigurno i ekološki odgovornije.

Tako ove godine kada se odlučite posjetiti najveći advent u Hrvatskoj birajte putovanje vlakom jer sve do 7. siječnja HŽ Putnički prijevoz svim posjetiteljima koji će doći vlakom nudi pogodnosti koje ne možete odbiti. Tako primjerice putnici imaju 50% popusta na povratna putovanja u 1. i 2. razredu vlakova za putnike koji će petkom, subotom i nedjeljom putovati na Advent do Zagreb Glavni kolodvor iz bilo kojeg kolodvora/stajališta u Hrvatskoj. Povratne karte uz 50 % popusta kupuju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku.

Također, od ponedjeljka do četvrtka od 16 do 24 sata, tj. zadnjeg vlaka s polaskom iz Zagreb GK putnici se mogu besplatno prevoziti u gradsko-prigradskom prijevozu Grada Zagreba na relaciji Dugo Selo – Zagreb GK – Savski Marof. Besplatne povratne karte preuzimaju se na blagajnama HŽ Putničkog prijevoza ili u vlaku.

Karte je potrebno ovjeriti na informacijskom pultu HŽ Putničkog prijevoza u zgradi Zagreb Glavnog kolodvora od 6 do 22 sata ili u Centru za posjetitelje TZ Grada Zagreba na Trgu bana Josipa Jelačića 11 (od ponedjeljka do petka od 9 do 22 sata, a vikendom i blagdanom od 10 do 18 sati. Centar za posjetitelje bit će zatvoren na Božić i Novu Godinu.).

PHOTOS BY: Unsplash, press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.