73328780_100853108026591_6972884561361501554_n

Prirodne i domaće mirisne svijeće koje će vaš dom učiniti malom oazom topline i sreće

GREEN_300_listici_sredina

Mirisi koji su nas oduševili

Posebno osmišljene, ručno rađene u malim serijama, ove mirisne kombinacije nastale su pažljivim odabirom svakog svojeg sastavnog dijela.

JOKO sense je obrt za proizvodnju svijeća, mirisnih voskova te mnogobrojnih dekoracija i mirisa za dom. Ova mirisna radionica smještena je nedaleko od Zaprešića u prirodnoj oazi iz koje crpi mnoga nadahnuća. Svi proizvodi su veganski, bez ftalata i svi su cruelty-free, a svaka svijeća je ručno rađena, deklarirana i pakirana, jedna po jedna u malim serijama.

Posebno osmišljene, ručno rađene mirisne kombinacije nastale su pažljivim odabirom svakog dijela njihovih svijeća – mirisni vosak oplemenjen čistim eteričnim i mirisnim uljima, drvo trešnje koje svijeći daje novu dimenziju, kristalna ambalaža koja oduševljava svojom profinjenošću. Zahvaljujući mirisnim i eteričnim uljima uz ostale visoko kvalitetne sastojke, svijeće gore jako dugo i do njezinog samog kraja. Primjerice, vrijeme sagorijevanja Status S svijeća od 250 ml iznosi 60 sati. Vrijeme sagorijevanja Status M svijeće od 370 ml je 80 sati, dok je vrijeme sagorijevanja Status L svijeća od 605 ml više od 130 sati. Ono što JOKO sense svijeće čini posebnijim od većine asortimana svijeća na našem tržištu je fitilj od drva trešnje koji daje ovim svijećama specifičan način gorenja, jači intenzitet i drugačiji plamen uz prepoznatljiv zvuk pucketanja drva.

Minimalne ostatke i tragove na staklu koji su ostali nakon što svijeća izgori možete ukloniti papirnatim ubrusom ili mokrom spužvicom i deterdžentom, a staklenu ambalažu kolekcije Status možete oprati i u perilici posuđa. Budući da svijeće prati jednostavan dizajn, čiste linije i kvalitetna ambalaža, ova svijeća postaje neizostavnim element svakog stilski uređenog prostora. Staklenu ambalažu možete kasnije pretvoriti u vazu ili posudicu za pohranu raznih sitnica iz doma, ali možete je i ponovno napuniti novim voskom. Naime, JOKO sense nudi i “refill” opciju u svom studiju. Kako bi potaknuli ekološku osviještenost kod svojih kupaca, svaka osoba koja na “refill” donese praznu staklenu ambalažu ostvaruje popust prilikom sljedeće kupnje, a kao znak zahvalnosti osigurali su i mali poklon.

Na službenoj web stranici otkrijte čarobnu paletu boja i mirisa koji svojim toplim notama stvaraju jedinstveno iskustvo.

PHOTOS BY: Instagram @jokosense / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.