sunčanje
sunčanje

Poznati trgovački lanac izbacio novu liniju proizvoda za sunčanje i nakon njega

GREEN_300_listici_sredina

Inovacija iz Kauflanda

Kaufland bevola® Sun linija štiti od sunca dok bevola® After Sun kožu njeguje nakon sunčanja.

Stigli su ljetni dani kada volimo osjetiti toplinu sunca na koži, a kako bismo u tome bezbrižno uživali, važno je posebnu pažnju posvetiti zaštiti kože od sunca. Poznati trgovački lanac Kaufland stoga u svojoj ponudi nudi izvrsnu liniju vlastite robne marke za sunčanje, kao i poslije sunčanja.

Kaufland bevola® Sun linija štiti od sunca dok bevola® After Sun kožu njeguje nakon sunčanja. Osim visoke zaštite, bevola Sun proizvodi sadrže i visoko kvalitetne sastojke koji će kožu hidratizirati i pružiti joj cjelovitu zaštitu prilikom boravka na suncu.  Kupci mogu birati između različitih tekstura SPF krema, bilo da se radi o mlijeku za sunčanje ili pak spreju, kao i  proizvode za sve tipove kože s različitim faktorom zaštite od sunca, ali i one za osjetljivu dječju kožu.  A nakon sunčanja, bevola® After Sun gel pruža ugodno osvježenje.

kaufland bevola sunčanje

Pronađite cijelu paletu bevola Sun proizvoda u svom Kauflandu.

 

 

PHOTOS BY: Pexels, Kaufland / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.