Dark and light clouds in blue sky,Image: 295886070, License: Royalty-free, Restrictions: Specifically, you may not use the Images in ways or contexts that might reasonably be construed as pornographic, defamatory, libellous or otherwise unlawful;
Specifically, you may not use images depicting any model in any unduly controversial or unflattering context, unless accompanied with a statement indicating that the person is a model and the images are being used for illustrative purposes only., Model Release: no

Posljednji pozdravi ljetu? Temperature naglo padaju, stiže promjena vremena

GREEN_300_listici_sredina

Bez oznaka za opasno vrijeme danas

U srijedu će nastupiti postupan porast naoblake, a navečer bi u sjevernijim krajevima moglo biti pljuskova s grmljavinom.

Ponedjeljak će diljem zemlje biti topao i vruć. Kako prognozira Državni hidrometeorološki zavod (DHMZ), vjetar će na kopnu biti slab, dok će na Jadranu poslijepodne puhati umjeren jugozapadnjak, a prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od 29 do 33 °C.

Nema upozorenja. Cijela Hrvatska se zeleni, što znači da nema ni potencijalne opasnosti.

Utorak će također biti sunčan i vruć, ali onda slijedi promjena i nestabilnije vrijeme.

‘Temperature u blagom padu’

U srijedu će nastupiti postupan porast naoblake, a navečer bi u sjevernijim krajevima moglo biti pljuskova s grmljavinom.

Kako je prognozirao Tomislav Kozarić iz DHMZ-a za HTV, pljuskovi i grmljavina mogući su i na sjevernom Jadranu, gdje mogu biti izraženiji.
U četvrtak će biti česti, moguće i izraženiji pljuskovi.

“Puhat će slab i umjeren jugozapadnjak i jugo, u četvrtak u okretanju na sjeverozapadnjak i buru. Temperatura u blagom padu.”, kazao je.

PHOTOS BY: DHMZ/Screenshot, Profimedia / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.