SentiMental bicikli na ZDW 3

Ovaj vikend možete besplatno isprobati električne bicikle domaće proizvodnje!

GREEN_300_listici_sredina

iz Daruvara!

Personalizirani električni bicikli dočekali su premijeru na domaćem tržištu kao finalisti na najvećem hrvatskom tjednu dizajna, a na Zagrebačkom velesajmu mogu se isprobati do 1. listopada

Nakon uspjeha na Eurobikeu, najvećem svjetskom biciklističkom sajmu u Frankfurtu sredinom lipnja, mladi daruvarski brend SentiMental Bikes svoje je električne bicikle predstavio je hrvatskom tržištu na ovogodišnjem izdanju Zagreb Design Weeka.

Na jubilarno 10. izdanje najvećeg hrvatskog festivala dizajna, SentiMental je ušao kao finalist u kategoriji dizajna proizvoda, te već u prva dva dana festivala oduševio je brojne posjetitelje.

Svoje mjesto među najistaknutijim proizvodima festivala zaslužili su zbog autentičnog i funkcionalnog dizajna svoja dva modela Noogat i Pralina, koji izgledom podsjećaju na BMX bicikle iz 80-ih, a s brojnim dodacima i mogućnostima su savršeno prilagođeni današnjim uvjetima kretanja po gradu. Ono što ih razlikuje od konkurencije jest mogućnost da vlasnik u svoj bicikl unese dio svoje osobnosti i personalizira ga prema svojim potrebama.

Sve se ručno sastavlja

Vlasnik detalje odabire u virtualnoj radioni putem konfiguratora na internetskoj stranici, a nakon potvrde narudžbe svaki se bicikl ručno sastavlja i boji te isporučuje. Iako budući vlasnik sam bira personalizirane značajke bicikla, tehnologija osigurava pouzdanost i užitak vožnje na jedinstvenom, modernom i ekološki prihvatljivom prijevoznom sredstvu, idealnom za dnevne potrebe prijevoza u urbanim sredinama.

Svi modeli dolaze s baterijom jačine 540 Wh, što omogućava doseg od čak 80-100 kilometara prije sljedećeg punjenja baterije u zidnoj utičnici.

“Reakcije i dojmovi koje smo dobili na Eurobikeu dale su nam dodatan vjetar u leđa i potvrdu da imamo odličan i jedinstven proizvod. Zahvalan sam organizatorima na pozivu, te žiriju za uvrštavanje među najbolje dizajne ovogodišnjeg festivala, što je nagrada sama za sebe. Neopisiv je osjećaj svoj dugogodišnji rad predstaviti u gradu u kojem živim i radim, te ljudima za koje je proizvod i namijenjen, a pogotovo kada su reakcije i entuzijazam jednaki, ako ne i veći, od onih struke na frankfurtskom sajmu“, istaknuo je Duško Ilijević, osnivač i kreativni direktor SentiMentalBikesa.

Gdje ih isprobati?

Osim izložbenog prostora na festivalu, SentiMental je dio svojih bicikala pripremio i za vožnju zainteresiranih posjetitelja, koji unutar područja Zagreb Design Weeka mogu isprobati električne bicikle tijekom trajanja festivala. Izložbeni prostor i bicikli za vožnju nalaze se u hali 7. paviljona Zagrebačkog velesajma, među ostalim finalistima, a isprobati bicikle i upoznati njihove tvorce posjetitelji mogu još ovog vikenda, do zadnjeg dana festivala, 1. listopada.

 

PHOTOS BY: press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.