Gospodari svjetla_9

Otvoren je originalni izložbeni prostor svjetlosnih dekoracija

GREEN_300_listici_sredina

Dekoracije od recikliranih materijala!

Prilika je da posjetite neobičnu i jedinstvenu čaroliju svjetla i svjetlosnih dekoracija na četvrtom izdanju događaja koji organizira samoborska tvrtka Blachere Illumination – Gospodari svjetla d.o.o. Tvrtka koja stoji iza najpoznatijih svjetlosnih instalacija organizira Dane otvorenih vrata i poziva sve građane na razgledavanje impresivnih svjetlosnih dekoracija, do 28. travnja u Samoboru uz besplatan ulaz.

Ova manifestacija predstavlja jedinstvenu priliku svim posjetiteljima da zakorače u najveći izložbeni prostor svjetlosnih dekoracija na ovim područjima i uživaju u tematskim instalacijama koje još nisu imali prilike vidjeti uživo. Uz božićne dekoracije moći će se razgledati i svjetlosne dekoracije za različite prigode i tipove događaja.

Zaslužni za najljepše adventske dekoracije

Gospodari svjetla započeli su svoj poslovni put kao malena obiteljska tvrtka još 1999. godine i u dva desetljeća poslovanja, ostvarili vrhunske rezultate te se nametnuli kao prvi izbor prilikom odabira prigodne i dekorativne rasvjete. U svom bogatom iskustvu potpisuju brojne projekte, a često se može čuti kako najljepše adventske priče započinju upravo njihovim dekoracijama. Dosad su kreirali i dekoracije za sve veće trgovačke centre u Hrvatskoj, a dekoracije su krasile i poslovne objekte u regiji.

Gospodari svjetla su se 2020. pridružili francuskoj grupaciji Blachere Illumination, najvećem europskom proizvođaču svjetlosnih dekoracija. Ulazak u Blachere Illumination grupaciju ojačao je njihove kapacitete i omogućio im daljnji rast i razvoj poslovanja na tržištu, uključujući sve od velikih gradskih trgova i ulica do intimnih božićnih uređenja za domove i poslovne prostore. Ovim je udruživanjem poslovanje tvrtke prošireno na cijelu SEE Europu, čime su svojevrsno obasjali regiju novim mogućnostima i trendovima u svijetu svjetlosnog ukrašavanja.

Eco-friendly dekoracije

Svjetlosne dekoracije domaće tvrtke prepoznate su i zbog ekološkog aspekta. Posjetitelji će se moći upoznati s ekološki održivim dekoracijama, rasvjetom i svjetlosnim ukrasima od biorazgradivih materijala, odgovorne potrošnje energije. Kako bi naglasili svoju ekološku svijest, tvrtka koristi materijale poput recikliranog aluminija, recikliranih PET boca i šećerne trske čime izravno utječe na smanjenje ugljičnog otiska.

“Blachère Illumination kao jedna od vodećih tvrtki za svjetlosne dekoracije na svijetu, posvećena je stalnoj potrazi za održivim rješenjima. Stvaramo rasvjetu i svjetlosne ukrase od biorazgradivih materijala i brinemo se o odgovornoj potrošnji energije kad se rasvjeta i dekoracije koriste”, kazao je Julien Laurent, voditelj međunarodne prodaje tvrtke Blachère Illumination. Svjetlosne dekoracije njihova su strast, a specijalizirali su se za osmišljavanje inovativnog dizajna svjetlosnog ukrašavanja događanja, festivala, ulica, trgova, gradova i trgovačkih lanca.

Ovo će biti omiljena destinacija sljedećih dana za sve posjetitelje željne jedinstvenog doživljaja uz savršene fotografije. Na Dane otvorenih vrata, uz poslovne korisnike, dobrodošli su i svi građani, posebno najmlađi članovi njihovih obitelji koje će oduševiti velike svjetlosne figure životinja i likova iz bajki.

PHOTOS BY: Milan Živković / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.