343431411_1730432854021297_1992466702225201547_n

Odličan šoping ovog vikenda je u Muzeju suvremene umjetnosti: Domaći mali brendovi na jednom mjestu

GREEN_300_listici_sredina

Pronađite nešto unikatno za sebe

Jeste li za nešto drugačiji šoping ovog vikenda? U zagrebačkom Muzeju suvremene umjetnosti održava se dvodnevni Hush Hust Market koji okuplja male domaće brendove, kreativce i umjetnike. Pravo mjesto za pronaći nešto unikatno za sebe.

Dvodnevno događanje koje okuplja kreativce, umjetnike i dizajnere koji nude originalne proizvode iz svijeta umjetnosti i kreativnosti, ponovno se organizira u zagebačkom Muzeju suvremene umjetnosti. “Hush Hush Market” možete posjetiti ovog vikenda, 6. i 7. svibnja i ugrabiti neke unikatne proizvode.

Torbe, nakit, keramički predmeti, svijeće, odjeća samo su dio asortimana ovog šopinga u MSU-u koji će zasigurno privući sve koji su željni inovativnosti, ekološke osviještenosti i jedinstvenosti. Na sajmu će sudjelovati otprilike 40 izlagača, a čak njih 13 prvi je put dio Hush Hush Marketa. boo.Lab, Simone design, Plant Ant, Shika, Drop Company, džaaks, FRAJERICA HANDCRAFTED JEWELRY, Marmelo, MIART, Kištra by Vavra, LEVIN COCO, EARTH WIND DESIRE, OMOTOUCH, THE ALL, TOrBA bags, Green Sunday, BUG IN MY HOME, MIRIO, samo su neki od brendova koji vas danas i sutra od 11 do 19 sati možete obići i pronaći nešto za sebe. Više informacija pronađite ovdje.

PHOTOS BY: Facebook / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.