ikea

Nova linija IKEA mirisnih svijeća inspirirana švedskim šumama ima posude koje se mogu iskoristiti kasnije

GREEN_300_listici_sredina

Priroda kao vječna inspiracija

IKEA, poznati lanac namještaja i dodataka za kuću na tržište je izbacila svijeće u osam različitih mirisa inspiriranih švedskim šumama, a posudice u kojima su svijeće mogu se iskoristiti u domu nakon što izgore.

Iz najpoznatijeg švedskog lanca namještaja stižu noviteti koji bi se mnogima mogli svidjeti. Naime, IKEA je lansirala novu liniju mirisa za dom u suradnji s poznatom dizajnericom Ilse Crawford u vidu svijeća koje su inspirirane životom u šumi, a od osam različitih vrsti mirisa, miris švedskih šuma već je favorit ove održive linije svijeća. Mirisi su napravljeni za različita raspoloženja, a cilj im je osobu opustiti i potaknuti ju na unutarnji mir i balans.

Svijeće koje će biti u IKEA trgovinama diljem svijeta počevši od ovog mjeseca dolaze u nekoliko različitih posuda; od onih staklenih pa sve do keramičkih i cilj im je da se ambalaže ne baca, već da se ona može nakon što svijeće izgore iskoristiti u kućanstvu kao prigodne zdjelice za različite namjene. Trajnost svijeća kreće se od 12-satnog do 60-satnog ciklusa gorenja i dostupne su u različitim veličinama. “Uzbuđeni smo što možemo našim kupcima ponuditi priliku da prihvate i nastave personalizirati svoje prostore na pristupačan način koji se prvenstveno usredotočuje na dobrobit svih“, kaže Karin Gustavsson, voditeljica asortimana i dizajna proizvoda u IKEA-i. 

 

PHOTOS BY: Instagram, youtube, IKEA screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.