oposum naslovna

Koje iznenađenje! Morao je rastaviti auto da oslobodi poveću životinju koja se ondje sakrila

GREEN_300_listici_sredina

Nježno spašavanje

Kada je skinuo blatobran, vlasnik automobila toliko se iznenadio da je odlučio snimiti video o spašavanju neobičnoga putnika.

Kod nas se u razne dijelove auta skrivaju mačke, miševi, a negdje i zmije, a jedan je vlasnik automobila doista ostao šokiran kada je vidio koja je životinja našla utočište iza blatobrana.

Korisnik TikTok mreže, vozivši svoj automobil, začuo je čudno lupanje. Kada je uzeo alat da skine blatobran i ugledao iza njega povećeg oposuma, toliko je bio iznenađen da je sve zabilježio u svome videu.

@robertorcerecedo

♬ sonido original – Roberto R Cerecedo

Vlasnik auta se potrudio osloboditi životinju a da je pritom ne ozlijedi. Oposum je, barem sudeći po snimci, bilo malčice uplašen svojim iskustvom vožnje pa se neko vrijeme premišljao hoće li uopće izaći.

@robertorcerecedo

♬ sonido original – Roberto R Cerecedo

Oposumi su životinje iz porodice tobolčara, a mogu narasti do dužine od 45 cm. Dlaka im je siva, smeđa ili crvenkasta, a hrane se malim glodavcima, pticama, vodozemcima i ptičjim jajima. Žive u šumama Sjeverne i Južne Amerike, a kako su traženi zbog svoga krzna, nažalost, često su na meti lovaca.

@robertorcerecedo

♬ sonido original – Roberto R Cerecedo

PHOTOS BY: TikTok Screenshot / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.