hrana
hrana

Nema bacanja hrane: Ova web stranica vam slaže recepte ovisno o tome koje sastojke imate doma

GREEN_300_listici_sredina

Superkorisno

Bez obzira na to imate li doma jednu ili deset različitih namirnica, SuperCook vam slaže recepte kako biste optimalno iskoristili ono što imate i kako biste što manje hrane bacili.

Ako imate problem s time što bacate viškove hrane jer nekada jednostavno nemate ideju što kuhati s ostacima, svakako si spremite stranicu SuperCook.com.

Stvar funkcionira vrlo jednostavno: vi označite namirnice koje imate doma, a SuperCook vam predloži hrpu recepata kako bi što manje hrane bacili.

Čak i ako imate samo jednu namirnicu, dobit ćete hrpu ideja za njezino korištenje. Recimo, ako imate jagode koje će se uskoro pokvariti, na stranici možete naučiti kako napraviti dehidrirane jagode, što je ‘spa voda’ od jagoda, ali i kako, primjerice, oblikovati jagode u srca ili ruže.

Stranica je još bolja ako na raspolaganju imate više sastojaka. Jednom kad odaberete što vam je sve dostupno, možete odrediti i što točno želite od svojega jela; da ono bude doručak, ručak, desert, međuobrok… Pa će se po tome složiti vaši prijedlozi za obroke.

Dobar tek!

PHOTOS BY: Pexels / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.