Joy art factory ringovi srčeka - Maja Kovac Kucelj(1)

Ne znate što pokloniti najdražima za blagdane? Zavirite u ovaj katalog domaćih ručnih radova

GREEN_300_listici_sredina

Donosimo Katalog Kreativaca

Udruga Artizanat, posvećena lokalnom rukotvorstvu, ponosno predstavlja svoj projekt - Katalog Kreativaca. Na web stranici ove udruge trenutno se izložilo više od 30 lokalnih obrtnika i umjetnika koji posjetiteljima pružaju priliku otkriti jedinstvene proizvode i podržati domaću kreativnu scenu.

Katalog Kreativaca nije samo popis proizvoda, to je digitalna galerija koja omogućuje pregled stilski različitih lokalnih umjetnika. S raznovrsnim asortimanom proizvoda, uključujući odjeću, keramiku, igračke i još mnogo toga, posjetitelji imaju priliku pronaći savršen personalizirani poklon za svoje najdraže povodom nadolazećih blagdana. Pogotovo za one koji nisu u prilici posjetiti sajmove s ovakvim izlagačima, ovo je izvrsna prilika za kupovinu od malih proizvođača jer se radovi svakog izloženog rukotvorca mogu naručiti.

Važnost ručnog rada

Jedna od ključnih misija udruge Artizanat je naglasiti važnost lokalnog ručnog rada. Osim što svaki kupac pridonosi stvaranju jedinstvenih i kvalitetnih proizvoda, podrška lokalnih obrtnika ostavlja šire pozitivne učinke na zajednicu. Održivi razvoj, poticanje kreativnosti, jačanje kulturne scene te potpora lokalnoj ekonomiji samo su neki od benefita koje pruža podrška ovakvim inicijativama. Svojim uključivanjem u lokalnu kreativnu scenu, kupci ne stvaraju samo posebne trenutke darivanja, već i doprinose jačanju te zajednice.

Raznolikost unutar Kataloga uspješno dokazuje da se ručni rad lako može stilski prilagoditi i ponuditi nešto po svačijem ukusu. Naručivanjem predmeta prema svojoj želji, kreativcima direktno pomažete u stvaranju nove definicije rukotvorstva i pokazujete da ono može biti prisutno i u modernom svijetu. Tako zajednički otkrivamo nove i urbane dimenzije kreativnih zanimanja, koje prate suvremene potrebe i ukuse, poštujući pritom već provjerene i učinkovite prakse starijih generacija.

Granice kreativnosti 

Rukotvorci predstavljeni u Katalogu istražuju granice kreativnosti, nude proizvode koji izlaze iz okvira uobičajenih očekivanja i otkrivaju nove mogućnosti koje do sada na domaćem tržištu nisu ni postojale, poput hrabrih i izazovnih kožnih dodataka ili pak predmeta s temom gaminga. Bilo da je to privjesak za ključeve, ogrlica, personalizirani ruksak ili pak ručno izrađena bilježnica s jedinstvenim temama, udruga Artizanat kroz Katalog Kreativaca pruža platformu za rukotvorstvo koje se usudi biti moderno, izazovno i jedinstveno.

Ova inicijativa povezuje tradicionalno s urbanim, stvarajući prostor gdje se stvaraju umjetnička djela koja istovremeno zadovoljavaju suvremene ukuse i podržavaju lokalne talente. Dodatna prednost Kataloga Kreativaca je u tome što su za svakog autora naznačeni kontakti, olakšavajući korisnicima put od odabira dara do kupovine.

Ove blagdane pronađite savršen, personalizirani poklon s dušom, dok istovremeno podržavate lokalnu umjetničku scenu.

Katalog potražite ovdje.

PHOTOS BY: press / Sva prava pridržana

Vezani članci

Naša web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo možete pronaći u našim Pravilima privatnosti.